• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devşirme kanunlarla olmaz! Ailenin kurtuluşu öze dönüşte

Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 2025 yılının “aile yılı” ilan edildiğini açıklayan Başkan Erdoğan’ın sözleri kamuoyunda sevinçle karşılandı. Aile STK’ları, Türk aile yapısının güçlendirilmesi için Batı’dan devşirilen kanunlar ile süresiz nafaka, soyadı birliğinin zedelenmesi, zina serbestisi gibi sorunların da çözülmesi gerektiğini dile getirdiler.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

bu edepsizler, dünya ve insanlık tarihinde hep Allahın gadabına ve helaklara sebep olmuştur ,
  • 1 Yıl Önce

pis chp liler pis solcular

kötülük sapıklık terör partisinin yaratıkları
  • 1 Yıl Önce

Fani

Bir Allah dostu bir konuşmasında Tayyip beylede bu iş olmaz diyor. 
  • 1 Yıl Önce

Samet Durmaz

Rabbim Reisimiz Erdoğan ve ona destek veren bu kurumlardan razı ve memnun olsun. Kim evladının kızının ayyaş, serkeş, lazmiyen veyahut feminis olmasını ister. Evladının ömer halis demir gibimi olmasını istersin kerimcem dumas gibimi olmasını istersin. Cevaplar belli. Peki yok ligbt hakkı yok zina hakkımız sökerek alırız diyenler kimler. Onunda cevabı belli. Avrupa, yularını masonların elde tuttuğu birleşmiş milletler imf gibi karanlık örgütlerin semirttiği homo dernekleri felan. Bunlar milletleri yok etme maneviyatları parçalama genç nesillerini sapkın ve hedonis birer mutanta dönüştürmek isteyen sionis odakların hizmetkarı. Bunlar proje diyor bağış diyor. Demli ve demsiz ne kadar İslam düşmanı varsa ağızlarının suyu akıyor. Bunları memleketten kovmadıktan bunların kuruluşlarını kapatmadıktan projelerini yasalamadıktan evvel Aile Yılı ilan etsen neye yarar. Reisimiz güzel bir adımı atmış. Cesaretli bürokratlar elini taşın altına koysun. Homo derneği. Bileşmiş miletler fonu bilmemne kapatsın.
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Binlerce yıldır kurulu aile yapımızı beğenmeyip düzeltecem derken yaşam tarzlarına müdahale gibi yansır. Toplumsal huzuru bozar. Toplumumuz, toplumumuza eklemlenmeye çabalanan sapkın akımları kendi içinde kendi yöntemleriyle siler, ortadan kaldırır. Böyle şeyleri fazlaca dillendirmemek lazım, dallanır gider. Ben aile yapımızı fazla kurcalamayın derim. Aile kanunla, benzeri müdahalelerle pek olmaz, örf ile, töre ile, geleneksel kuşaktan kuşağa tabii kültürel aktarımla olur. Bizim aile yapımız çoğunlukla 'tek eşli' ve akraba dayanışması çerçevesinde kendini koruyan yapıdır. Hariçten müdahalelerin meşruiyeti yoktur, olursa ideolojiktir, huzuru bozar. Herkes kendi ailesini korusun, kendi evinin içini süpürsün. Başkasının tavuğunu cücüğünü saymasın. Ha, ateşle oynamaya sıra geldiyse bilemem.
  • 1 Yıl Önce

Sayın erdoğan lütfen yolu açın

Biz erdoğanı seviyoruz ama sırf şu manevi konular yüzünden gitmeli ülkeyi hırsız uğursuz din millet devlet düşmanları ele geçirmiş bunları durduracak yeni kudretli lidere ihtiyaç var.
  • 1 Yıl Önce

Emekli

Akp nin aileyi korumak için yaptığı gençlere toki de öncelik vermek en iyi bildiği iş ayrımcılık.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23