• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişleri: 2011’deki hatalar tekrarlanmamalı

İran, Ukrayna'nın Suriye'deki Heyet Tahrir eş-Şam'a (HTŞ) destek verdiğini iddia ederek Kiev yönetiminden bu desteği durdurmasını talebi sonrası duyurdular! Astana görüşmeleri öncesinde Suriye'deki çatışmaları değerlendiren yetkili isim, "2011'deki hatalar tekrarlanmamalı. Savaş yerine uzlaşma aranmalı diye duyurdu!

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adolf

Leylâ mı adın yoksa Leylekmi? Ne söylemek istiyorsun? Politikadan anladığın yok, senin ve senin gibilerinin tatmin olması için Yarı Dünya ile Harbe mi girelim? Trumpp dün ne demiş: '' Türk Ordusu çok kuvvetli, hiç yıpranmamış'' Bu apaçık bir Tehdit ''Sizin Ordunuzu biraz yıpratalım '' demek istiyor ama açık söylemiyor. Erdoğan olmasa, Türkiye bugün belki halen Su Tabancasından başka bir şey dahi üretemezdi. Her tarafın kuşatılmış farkedemiyormusun? Siktiri boktan İtrail bile herkese Kafa tutuyor, çünki arkasında Avrupa ve Amerika var, siz Körmüsünüz? Git Böbürlen
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Türkiye için Suriye’nin toprak bütünlüğü ve birliği esastır. Rejimin kendi halkıyla uzlaşı sağlaması, tüm halkaları, dini grupları kapsayıcı bir yönetim sunması istikrar ve barışın ana unsuru olacaktır. Türkiye olarak bunun desteklemeye hazırız. Terörle mücadeleden taviz vermeyiz" ifadelerini kullandı. Yani $unu beyan ederek, guzel guzel bak hariciye bunu yayimlamis.. Tutup da o Al Nusraci teroristleri, Al Kaida'nin uzantilatina alki$ tutmak ne abesle i$tigaldir.. Bizden bir $ey istenirse oraya asker gondeririz.. Veya Kürd Koridorunu kirmak icin, hareket yapariz. Bopcular icin kimse mudafaa a geçmesin, gecmemelidir!! Nato istedi diye, degil! 1000yillik Türk askeri gelenegi Nato 'ya uye olundugu tarihde bitmisdir.. Osmanli Kim siz Kim?!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23