• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Esed işte şimdi hapı yuttu! Muhaliflerin artık resmen savaş uçağı var

Suriye’de silahlı muhalif grupların kuzeydeki Hama kent merkezine ilerleyişleri sürerken, katil Beşar Esed güçlerine ait savaş uçağı ve mühimmatları ele geçirdi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Anlamaz

Ben pkk-ypg i anlamıyorum. Hani Amerika 40-60bin ypgi egittik donattık diyordu. Niye adam gibi savaşmiyorlarda. Gencecik çocukları önde bırakıp kaciyorlar
  • 1 Yıl Önce

Maduros

İran'ın has kuklalarından Esed vampiri, bir an önce alaşağı edilmelidir. şia yayılmacılığına alan açmak üzere Suriye'de Şehit edilen 500.000'den fazla Ehl-i Sünnet Müslümanı unutmadık, Unutmayacağız. Türkiye'ye zorla göç ettirilen 5.000.000'dan fazla insanı Unutmadık, Unutmayacağız.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

ESAT VAKİT KAYBETMEDEN TÜRK DEVLETİ İLE MUTLAK MASAYA OTURMASI ONUN FAYDASINA OLACAKTIR.
  • 1 Yıl Önce

GÜLDİKEN

ESET VAKİT KAYBETMEDEN YAKALANARAK ASILMALIDIR. ESET; MELUNUN TEKİDİR, MÜSLÜMAN KATİLİDİR.

Ubeyde

Uçağı onlara kim meydana çıkın dediyse o vermiştir. Tankları ve silahları verdiği gibi.
  • 1 Yıl Önce

vatan daş

YAHUDİ PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR İSRAİL HALEPİ BOMBALADI ORADİK SURİYELİ ASKERLERİ ÖLDÜRDÜ. ALANI TEMİZLEDİ İŞİDCİ YENİ ADIYLA HTŞ ADINI ALAN İŞİD ARTIRKALAR PKK PYD ALAN AÇMAK İÇİN ÇİLİNGİR GÖREVİ GÖRÜYOR PYD PKK ORALARI ALACAK AKDENİZE ULAŞACAK İSRAİL GAZI AVRUPAYA SATILACAK AVRUPANIN RUSYA YA GAZ VE PETROL BAĞIMLILIĞI BİTECEK BÜYÜK İSRAİL İÇİN PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR AMA CAHİL MÜSLÜMANLAR YÜZÜNDEN PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR KİME NİYE HİZMET ETTİKLERİNİ BİLE BİLMİYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

vatan daş

BİLMEDEN YAHUDİ YE HİZMET EDEN GAZETECİLER. BU HTŞ Yİ IRAKTA CİA MOSSAD KURDU BUNU KURAN CİA İŞİDCİLERİN ADIN HTŞ OLARAK DEĞİŞTİRDİ İDLİPE YERLEŞTİRDİ KULLANIŞLI BİR APART ABD İÇİN AMAÇ PKKYPD İÇİN BURALARI TEMİZLEMEK İÇİN IŞID GİBİ CİLİNGİR ÖRGÜT AMAÇ SURİYE PETROLU İLE İSRAİL GAZINI TÜRKİYE ÜZERİNDEN AVRUPAYA SATMAK. AVRUPAYA RUSYA YA OLAN GAZ VE PETROL BAĞIMLILIĞI YOK ETMEK BÜYÜK İSRAİL İÇİN AKDENİZ KIYISINDA BOMBOŞ ARAZİLER OLUŞTURMAK NASIL BİR MÜSLÜMÜN DİĞER MÜSLÜMÜNI ÖLDÜRÜR GÖRÜN BU GAZETECİLERDE BUNLARI PEH PEHLESİN ÜÇ SAATLİK ABD BOMDARMANI İLE TEMİZLENECEK BİR İŞID KIRINTISINDAN MEDET UMMAK. TÜH YİNE KANDIRILDIK. SÜREKLİ KANDIRIYOR BU PYD PKK ABD İSRAİL. ÇOK DEĞİL 2025 YAZINA KADAR PYD PKK AKDENİZE İNER BU GİDİŞLE İŞİD KIRINTISI MÜSLÜMANLAR (CİA MOSSAD) SAHİ BU OTOMATİK SİLAH TAKILI TOYOTALARI BİZİM MAFYALAR CİA DAN ALIP TÜRMENLERE VERCEZ DEYİZ EL NURRA YANİ ESKİ HTŞ YE VERMEDİLER Mİ ADAM BİLE YOUTUBE AÇIKLADI. BİZ TÜRKMENLERE VERDİK SANDIK İŞİD İLE HTŞ YE EL NUSRAYA GİTTİ DEMEDİLER Mİ SİLAHLAR. YİNE KANDIRILDIK KAHVEDEKİ İNSANLAR BİLE OLAYIN FARKINDA CNN DEKİ ELİ BUCUKLULAR HEPSİ MAAŞLI CİA GAZETCİSİ.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Siz fb dusmaninimisiniz hep morinoyu değişiklikte gösteriyor niye diğer takımların hocalarını fotoğraf lafını böyle gostermiyon akit gazetesini takip eden nekdar fb var biz rahatsız oluyoruz ya herkesede aynısını yap
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer

Savaş uçagi uç deyince uçuyor dimi, yada kankitoşlariniz abd itsrail askerleri gelip ucurur bi guzel muslumani bombalar.
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer

Esad mı hapi yuttu, yoksa musluman halkmi,su basliga bakarmisin abd ile itsrailin istedigi şeye ne kadar heveslisiniz. Turkiyenin guvenligi suriyenin butunlugunden gecer.
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin Halebi

Sadece Esed değil, Esed'in sahibi münafıkbaşı İran ve itleri de hapı yuttu. münafıkbaşı İran ve itleri, Suriye'den defolup gitsinler.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Ah brde pilotları olsaydı
  • 1 Yıl Önce

Ali

Evet yorumcusu nu bulmuş...ypgnin helakına üzülen birisi...

.....

ABD onlara pilot da bulur...Ne de olsa HTŞ Amerika projesi....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23