• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi ne olacak? Sahte dolar alarmı mağduriyet oluşturuyor

Türkiye'de piyasaya sürüldüğü öne sürülen sahte 50 ve 100 dolarlık banknotlar nedeniyle finans sektörü alarma geçti. Özellikle yurt dışında basıldığı iddia edilen bu sahte paralar, döviz işlemleri yapan kurumları tedirgin etti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bankacı 2

Eğer bir vatandaş elinde dolar veya euro ile bir banka veya döviz bürosuna işlem için başvuruyor ise, güncellenmemiş makineler nedeni ile işlem talebi anlık olarak geri çevrilebilir fakat bunun haricinde doların rengi nedeni ile kabul edilmemezlik olamaz! O zaman merbank tarafından yetkili kılınan bir kamu veya özel bankada rengi nedeni ile kabul edilmeyen efektifler kontrollü bir şekilde vatandaştan toplanır değiştirilir ve amerikaya merbank tarafından iadesi yapılır. Bunun aksi mümkün değildir!
  • 1 Yıl Önce

Bankacı

Bankacı paradan anlamaz! Sadece bankaların fon yönetiminde bu konuda uzmanlaşmış kişiler ancak iyi bir takliti gerçeğinden ayırabilir! Bundan dolayı bankacının tek silahı uv lambası ve güncel 6 sensörlü para sayma makinesidir! ATM cihazları ve Banka para sayma cihazları sürekli güncel tutulmalıdır! ATM den döviz girişi kaldırılmalıdır! Döviz alımlarında para seri no ları otomatik olarak dekonta işlenmelidir! Ayrıca doların beyazı siyahı olmaz dolar 100 sene de geçse dolardır bilginize!
  • 1 Yıl Önce

ata

yahu döviz büroları bu konuda en yetkili. banka ne anlar? zaten problem bankaların bu işlere fazla burnunu sokmasından galiba.. ya adam gibi para verip çekirdekten bu işlerde yetişmiş eleman barındırın ya da bu işlerden çekilin..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23