• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’den uluslararası topluma güldüren çağrı!

İşgalci İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, İran destekli grupların Irak’taki saldırılarına karşı uluslararası müdahale istedi. Saar, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ni (BMGK) ve Irak hükümetini, bu grupların saldırılarını durdurmak için acilen harekete geçmeye davet etti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HİZİPSAVAR

şerefsiz köpek gebermen bizim için bayram niteliğinde olacak.asla acımak yok merhamet yok sağ bırakmak yok.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BMGK, KİME ÇALIŞIYOR, KİMİN HAKLARINDAN UTANMADAN BAHSEDİYOR, KENDİ KURUMLARINI VE ÇALIŞANLARINI DAHİ KORUYAMAYAN BM'NİN DE MASKESİ DÜŞTÜ, SINIRLARI DAHİ BELLİ OLMAYAN İSRAİL'İN VAHŞETİNİ GÖRMÜYOR ONUN ÇAĞRISINA KULAK VEREREK ÇAĞRIDA BULUNABİLİYORSA, KİME ÇALIŞTIKLARI, NİÇİN KURULDUKLARI BUGÜN DAHA NET ANLAŞILIYOR, BUNLARDAN EDEP, HAYA, UTANMA, AHLAK DİYE BİR ŞEY KALMADI.
  • 1 Yıl Önce

ŞEREF

ALLAHIN LANETİ VE GAZABI ABD VE İSRAİL E OLSUN İNŞALLAH. CEHENNEMDE YANSINLAR. YARDIM EDENLERİNDE ELLERİ KURUSUN İNŞALLAH.
  • 1 Yıl Önce

Eyman

Bir de utanmadan çağrılar yapıyor ya, tu! Allah seni de Amerika'yı da çağrı yaptığın Avrupa'yı da Kahruperişan etsin. Allah'ın gazabı, şiddetli cezası bu dünyada sizi tez zamanda bulsun ve bu ağır yenilginize beni şahit kılsın. AMİN. AMİN. AMİN.????????????
  • 1 Yıl Önce

....

Hiç bir şey olmaz Nur yüzlü Tramp her sorunu Allah'ın izniyle çözer
  • 1 Yıl Önce

adamlardki cesarete bak

iranı vuruyor lübnanı vuruyor filistini vuuruyor suriyeyi vuruyor yemeni vuruyor bir ırak kaldı yakında onuda vuru adamlarda para var amerika var dünyayı yöneten ülkelrin coğunda baslarındaki liderler mason zaten normal değilmi
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23