• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail'den yeni katliam hazırlığı! Lübnan'a 'evinizi boşaltın' tehdidi

Katil İsrail ordusu Lübnan'da da dehşet saçmaya devam ediyor. Soykırım ordusu Lübnan'da 12 köyün boşaltılması konusunda uyardı. Boşaltılmasını istediği yerlerden Filistinli sivillerin yer aldığı Raşidiye kampı da var.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

56

kafirler nereyet gideler elektriksiz susuz başlarım senin savaşına alçak israil siyonist dinsizi yemişim dünyada demokrasi insan ve hayvan haklarını savunan alçakları
  • 1 Yıl Önce

Samangan

Lübnan'ın hepsine dememiş gavur İsrail. Abartılı başlık yazmayalım Akit Gazetemiz. Neyse onu yazalım, hakikatı yazalım. şia nın yayılımı için alan açmak üzere Suriye'de en az 500.000 Ehl-i Sünnet Müslümanı Şehit eden, canlarını kurtaran 5.000.000'dan fazla insanı ise Türkiye'ye zorla göç ettiren münafık İran'ın itlerinden münafık Hizbuşşeytan milislerin görüldüğü 12 köydekilere duyuru yapmışlar. gavur İsrail ile münafık Hizbuşşeytan arasındaki ilişkilere karışılmaz. İkisi de Müslüman katilidir. İkisinin de canları Cehenneme.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23