• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıl 1978... Fetullah Gülen'in vaaz kasetini dinleyip "Kim bu dangalak" diyen bakın kim çıktı

Akşam gazetesi yazarı Hüseyin Besli, FETÖ elebaşının ölümüyle yaşadığı hissiyatı dile getirdi. Besli, FETÖ'nün Türkiye'de büyük tahribata yol açtığını belirtti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

dangalak

Kisi kendin tarif eder derler eskiler. senın gibi dangalak ne anlar Gulen ın vaazlarından. dangalak gelmis dangalak gideceksin.
  • 1 Yıl Önce

vatandaş

sen onları sevmedin ama mensubu bulunduğun parti boy boy fotoğraf sergiledi, olimpiyatlarına katıldı, o zamanlar bun dangalağın peşinden gitmeyin demedin nedense, çünkü işinize öyle geldi. fatura ise garip gurebaya kesildi, hiç bir siyasetçi bedel ödemedi. o yüzden zerre samimi değilsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Osman

Ağam bizimle eğleniyor galiba! Tahribat gidermek mi?... Öyle bir düşüncesi var mı acaba yönetimin ve şakşakcılarının. Hiç "silahı olmayan", silahlı terör örgütü (hiç bulunamayan silahlar) üyelerinden bahsediyoruz. Asıl silahlı örgüt elebaşını da tahliye ediniz, meclise hitap ettiriniz yahut başkan ediniz meclise daha tesirli olur. Silahsız masumları da zindanlara atınız. Ah adalet! Mülkün temeli olduğunu idrak ettik bu adaletsizler sayesinde.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Şahıslar yanılabilir , yanıltılabilir ama devlet yanılmamalı , onca istihbaratı şusu busu var hiç mi anlamadılar yıllarca . Büyük hatalar yapıldı neyse olan oldu ibret almalıyız . Şu Süleymancılara karşı ne yapılıyor nasıl bir tedbir alınıyor . Derhal tüm mal varlıklarına el konulmalı , Faaliyetlerine son verilmeli .
  • 1 Yıl Önce

Turan

acaba? Sorunuz bırakın tahribatı gidermeyi gereken temizlik gereğince yapılabildi mi? sorusunu hala canlı tutuyor! Akıl, mantık ve kanun maddeleri ile açıklayamadığımız her dava, olay veya sonuçta fetö izi arayınız!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23