• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vicdan Gemisi Nöbette! Zekeriya Yapıcıoğlu: İnsanlık Siyonizm’i durdurmak için elinden geleni yapmalı

Haydarpaşa Limanı'nda bekleyen "Vicdan Gemisi" için nöbet tutanlara destek ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, tüm insanlığın siyonist vahşileri durdurmak için elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

burdan konusmayın

hadi gidin gazzeye lübana türkiyede ataar tutarsınız yaptığınız bir sey yok.mısırdan el ezher diğer müeeselerden gelenler sanki mason değil sisinin annesi fas yahudisi düne kadar türkiye aleyhinde olan mısır yunanistanın yanınddaydı el ezher fetvacı merkez kurana göre doğruda olsa yanlısta olsa fetva veren sisi emrediyor fetvayı öyle veriyorlar
  • 1 Yıl Önce

Allah sizin gibilerin sayısını artırsın

Görünen o ki bugüne kadar yapılanlar yapılan zulmü durdurmaya yetmedi. Öyleyse daha ileriye adımlar atmak gerekir. siyonistlerin hedefinin sadece Gazze olmadığı artık herkes tarafından görülmeye başlandı. Eğer siyonistler orada durdurulamazsa belki yarın Beyrut'u, arkasından Şam'ı, daha sonra belki bizim topraklarımızı, Irak'ı, İran'ı işgal etmek için planlar yapıyorlar. Bizim talebimiz, tüm sivil toplum kuruluşlarının yaşananları gündemden düşürmemelidir. Tüm İslam ülkelerinden de talebimiz şudur: israil güçten anlar, o zaman güçlerinizi birleştirin ve bir an önce oradaki zulmün durdurulması, katliamın durdurulması, oradaki insani ihtiyaçların karşılanması için harekete geçin. Tüm İslam alemine ve siyonizme köle olmamış olanlara da sesleniyoruz. Bu sadece siyonizmin Gazze'ye açtığı, sadece Müslümanlara açtığı bir savaş değildir. İnsanlığın tamamına savaş açmış durumdalar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23