• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta canlı yayında saldırıya uğradı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları devam ederken, bölgede bulunan CNN Türk ekibine canlı yayın esnasında müdahale gerçekleşti. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, müdahale anlarında "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırdı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

tv nin adina bakiyorlar tabiki saldiracaklar. yerli ve milli bir kanal degil bunu onlar da biliyor. ve bu kanal sahibleri tarafindan casusluk ajansi gib kullaniliyor ama farkinda degil bu hanimmefendi yöneticisi.
  • 1 Yıl Önce

Kızılkule

Gerçeklerin görülmesinden rahatsız olan zihniyetin el kol hareketleri. Suriye'deki masum Müslümanları katlederken, İsrail ile beraberdiniz.... Suriye'de Şehit olan 500.000'den fazla Müslümanların kanları kurumadı daha. Yüce Allah (C.C.) yok etsin münafık hizbuşşeytanı, münafık İranı ve gavur İsrail'i.
  • 1 Yıl Önce

hic sevemedim bu kadini...

Allah(CC) taksiratini affetsin! amiin...
  • 1 Yıl Önce

Göktürk

Çok iyi olmuş sana. bak adamlar seni iki oldu uyarıyorlar. 3 üncüsünde işini bitirirler. 
  • 1 Yıl Önce

adalet

İçerideki İsrail devşirmeleridir.
  • 1 Yıl Önce

Kartalbey

Bu kız işi orada magazin haberciliğine döktü bilmem farkında mısınız?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23