• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Nacar’dan uyarı! Bektaşiler emperyalist tuzağa gelmemeli

Anayasal bir mesele olduğu halde İBB Meclisi’nde cemevlerinin “ibadethane” olarak tanınmasını sağlayan CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ardından, Tiran’da Bektaşi devleti kurulacak olması, akıllara karanlık senaryolar geldi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Alevi Bektaşi Kardeşlerimiz Siyonizmin bu oyununa gelmeyecek kadar akıllı vatanseverlerdir ancak bazı geçleri Alisiz Alevilik tuzağına düşmekte Sola ve Ateizme kaymaktadır.
  • 1 Yıl Önce

Doğru Tespit

Siyonizm şimdi Alevi Bektaşi Kardeşlerimizi kandırma bölme parçalama peşinde.
  • 1 Yıl Önce

Abdulla

Yine sünniler alevilere aleviliği öğretmeye çalışıyor. Cemevleri ibadethanedir, nokta. Tartışmaya açık değil.
  • 1 Yıl Önce

Dayi

Muslumanlar zaten bin parcaya bölünmüsler. İsmail nacar, gizli servislerin adamidir. Dikkat edin bu adama..
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Dayi; Senin yorumlarını takip ederim hep Hükumete Müslümanlara düşmanca yorumlar yaparsın asıl sen nerelerin ajanısın. Siyonizmin Aleviler üzerindeki oyununu görmeyip konuyu çarpıtmışsın sen Ülkenin Bölünmesini mi istiyorsun kriptomusun?

Mustafa

İnsanlar tek kullanımlık ıslak mendile dönüşüyor tek akıllı varlık insan ama aklını kullanan çok az
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23