• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin lideri kim, bilen var mı? 'Yiyin birbirinizi' diyesim var

Hikmet Genç, CHP'deki liderlik mücadelesini ve parti içindeki bölünmeleri ele aldı. Genç, Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın partiyi farklı yönlere çektiğini belirtti. Genç, CHP’nin kendi içinde liderlik krizi yaşadığını ve bu durumun partinin geleceğini tehlikeye attığını söyledi. İşte Akşam yazarı Hikmet Genç'in yazısı:

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Klasik chpkk çekişmeleri, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başını yemek için para kulelerini devreye soktu ve başardı, ancak yerel seçimlerde chpkknın birinci parti olacağı hesapta yoktu, yani Özgür Özel liderliğinde yerel seçimi birinci olarak göğüsleyince işler karıştı, Özgür Özel BEN NEYMİŞİM BE ABİ edasına bürünmesi, Ekrem İmamoğlu'nun hayallerini suya düşüreceği endişesi ister istemez parti içi hizipleşmeyi ortaya çıkardı.
  • 1 Yıl Önce

osmanli

Hikmet cetinle ayni fikirdeyim. benim gibi milyonlarca insan var bu ulkede. isin komik tarafi, CHPnin tabaninin bunu gorememesi veya gorupde kabullenmek istememesi.
  • 1 Yıl Önce

resat

yanlış yerde arıyorsunuz, dışarıya çıkın ,,
  • 1 Yıl Önce

.....

Sayın yazar sizi niye ilgilendiriyor ki..
  • 1 Yıl Önce

yavuz

chp eş başkanlık sistemi var. asıl başkanları hapiste andil ne derse o.
  • 1 Yıl Önce

Numan

Bunlar değil miydi 1 yıl boyunca zeytinyağlı kereviz yiyip toplanıp toplanıp dağılanlar. Neymiş adayımızı şimdi açıklarsak YIPRANIR diyenler. Lan seçime daha 4 sene var hani yapranırdı düzenbazlar.Yarına çıkacağınızın bile garantisi yokken nasıl 4 sene sonraki seçim için zıplıyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23