• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vize muafiyeti başlayınca harekete geçtiler! Antalya'ya akın ettiler!

Romanya vatandaşlarının Türkiye turistik amaçlı ziyaretlerinde vize uygulamasında muafiyet sağlanması Antalya'ya gelen Romen turist sayısını artırdı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet kuşçu

Bir romanlar eksikti. Neredeyse Türkçe konuşan kimse kalmadı sokaklarda . Kendi memleketinde yabancı olduk.
  • 1 Yıl Önce

İzmirden

Bizim milletimize yurtdışına çıkarken haraç alınıp başka milletlere vizesiz para almadan ülkemize alınması ne kadar adaletli!!!
  • 1 Yıl Önce

uygun2007

Sen kendi vatandaşına AİHM aykırı olduğu halde yurtdışına giderken faiş miktarda haraç koy. Sonra elin çulsuzları döviz getirecek diye bedavaya gelmelerine izin ver. Avrupa ya vize başvuruları ret edilip en çok parası yanan Türkler. Devlet devlet olsa vatandaşının hakkına sahip çıkar bizimkiler önce kendi soyuyor!
  • 1 Yıl Önce

kel

Romen karıları evlenmeye, koca bulmaya geliyor. nüfus patlaması olacak. İnşallah. Gençlerimiz sevinecek.
  • 1 Yıl Önce

Doğru Tespit

Romenler çulsuz turist olur ekonomileri bizden kötü para bırakmaz asıl Arap Turistlerden para kazanılır tabii İsrail kötüleyip yalan haberlerle önünü kesmezse bir de CHP liler faşistlik yapıp hakaretler etmezse.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23