• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı! Silmek zorunda kaldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medyada seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı paylaşım büyük tepki çekti! Paylaşımını silmek zorunda kaldı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HİÇ KİMSE GEÇMİŞİN KÖTÜ ÖRNEKLERİNE ÖZENMESİN, KÖTÜ ÖRNEK ASLA EMSAL OLAMAZ, YALNIZ KÖTÜLER, KÖTÜLERİ ÖRNEK ALIR, BU DA DÜNYA BARIŞI İÇİN TEHLİKELİ OLUR, BÜTÜN DÜNYA DEVLETLERİ HER TÜRLÜ GEÇMİŞE TÖVBE EDİP DE DÜNYA BARIŞI VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMIŞ OLSALAR, DÜNYADA HİÇ BİR NE İNSAN, NE DE CANLI AÇ KALIR VEYA SIKINTI İÇİNDE OLUR, BEN İNSANIM DEYİP DE BUNU İSTEMEYEN ZATEN İNSAN OLAMAZ.
  • 1 Yıl Önce

kel

usa nın 33,1 triyon borcu var. yani iflastalar. orduya 850 milyar harcıyorlarmış. gaga. 3/4 ü maaşlara gidiyor.gittikçe güç kaybediyorlar. maymun gözünü açtı artık.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Kim gelirse gelsin Amerikan başkanı olarak faşist Siyonistir. İslam düşmanlığı ederler en çok para kazandıran devletler İslam debvletleri olup istediği gibi öldürüp yetmez gibi devletleri mav edip parçalar Buna Demokrasi der diğerleri koro halinde kafa şallar. Dün Afganistan Irak Suriye bugün Filistin Yarın hangi devletler? BM var insan hakları örgütleri var varda var nerdeler müslümanlar ölürken yoklar
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23