• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li başkandan devraldığı makam aracını satışa çıkardı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Gelibolu Belediye Başkanı seçilen Dr. Ali Kamil Soyuak, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, CHP'li Mustafa Özacar'dan devraldığı makam aracını satışa çıkardı. Başkan Soyuak, kendi aracı TOGG'u makam aracı yaptı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

ooo Halkçı solcu CHP li kardeşler de iyi yaşıyorlar lüks arabalar Milyarlarca borç hiç iş yapmama filan güzel hayat.
  • 1 Yıl Önce

Aferin

Peki ak partinin kaybettiği CHP ye geçen belediyelerin borçları şimdilik 100 milyer TL bu borçları kim ödeyecek yine kabak milletin başınamı patlayacak keşke hangi belediye partisi olursa olsun farketmez bu borçları kim yaptıysa ondan tahsil etsinler kimsenin yanına kar kalmasın
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sadece İstanbul Belediyesinin borcu 120 Milyar. Biraz trol sayısını, reklam giderlerini, candaş kadrolaşmasını, lüksü şatafatı, ihale peşkeşlerini, heykel yapımını azaltırsan Ekrem abi borçları çevirebilirsin.

ömer

belediye başkanları kendi özel aracını makam aracı olarak kullanmalı zaten.
  • 1 Yıl Önce

Talat

Göteriş gösteriş Laf olsun Torba Dolsun
  • 1 Yıl Önce

Mesut Sarp

Yemeyin yedirmeyin.  
  • 1 Yıl Önce

Mehmedim

Doktor ve Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil beyi tebrik ederiz.Halkına çok iyi hizmet edeceğinden de eminiz. Sözleri, tavrı samimi ve esprili bir kişiymiş. Gelibolu'ya oğlumun asker olarak gittiğinde uğramıştım. O zamanlar henüz Çanakkale köprüsü olmadığı İçin çok sayıda feribot ve uzun kamyon/otobüs kuyrukları vardı. Yolları da berbattı. Dileriz ki yeni Başkan azimle çalışır. Kolaylıklar dilerim.
  • 1 Yıl Önce

AHMET BULUT

cok duygulandık diğer ak partili belediyelerin bindiği arabaları görsen onu göremezsin vicdan olmuyor  
  • 1 Yıl Önce

hülya

giderayak kötüleme faslı.klasik.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23