• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Batı’daki üniversiteler Gazze için direniyor bizdekiler dikiliyor! Coni kadar olamadılar

Soykırımcı İsrail’in Filistin’deki katliamlarına tepki göstermek için ayaklanan ABD’deki üniversitelerin öğretim üyeleri ve öğrencileri protestolarla dünyanın gündemine gelirken, Türkiye’deki akademisyenler rektörlük binasına arkasını dönmesiyle, öğrenciler LGBT sapkınlıklarını savunmak, bahar bayramını kutlamak için yaptığı eylemlerle gündeme geliyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türk

Balık baştan kokarmış
  • 2 Yıl Önce

Abudllah

Batıdaki üniversiteler protesto edenler batılı öğrenciler değil, oradaki müslüman ve arap öğrenciler. Bilimle, dersle ilgilenen öğrenciler İsrail'in yanında.
  • 2 Yıl Önce

Ali Karakeseli

Onlar müslümanları bizim kadar tanımayıp insan haklarına tabi olduklarını varsayıyorlar. Kimse tanımadığı haktan faydalanmaz.
  • 2 Yıl Önce

"Dininiz var diye AHLAKA ihtiyaciniz yok mu zannediyorsunuz?- Nikolai Tesla (hristiyanlar icin aoykemis ANA ISTISNASUZ TUM DUNLER-DINSIZKER ICIN GECERLI!!!!"

Inancin amel haline gelmedikce hangi dinfen olursan ol farketmez
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23