• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savaşın kapısı çalınıyor! Füzeler ateşlendi

Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin ülkenin doğu kıyısı açıklarından birden çok seyir füzesi ateşlediğini açıkladı. Son füze denemesi, Pyongyang'ın bu yılki 5'inci seyir füzesi testi olarak kayıtlara geçti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

KUZEY VE GÜNEY KORE TEK BİR SEBEP İLE SAVAŞMALIDIR, O DA BİRLEŞMEK İÇİN, ONUN DIŞINDAKİ SAVAŞ CİNAYET OLUR Kİ BU DURUM HER İKİNE DE ÇOK AĞIR GELİR, BU DEVLETLER SAVAŞMADAN, KAN DÖKMEDEN, YIKIM YAPMADAN BİRLEŞMENİN FORMÜLLERİNİ EN SONUNA KADAR KULLANMALIDIR Kİ DÜNYA DEVLETLERİN YANINDA GÜÇLÜ OLARAK YERİNİ ALSINLAR.
  • 1 Yıl Önce

hasel

İran gibi,K.Korede hedefte. Çok büyük tahribata uğrayacak.ABD de tahribattan payına düşeni alacak.Önümüzdeki 5-10 yıl dünyamız için çok tehlikeli.Silah konusunda iyi olan,ayakta olan devletler ayakta kalabilecek.İsrail,zaten bitecek.Bunu öncelikle dünya görecek.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23