• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de değişmeyen değişim! Dün ‘kırmızı halı’ bugün şehit edebiyatı

Türkiye kahraman 9 şehidimizin yasını tutuyor. Geçtiğimiz Perşembe günü eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP/DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı kırmızı halıyla karşılayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün de şehitlerimiz üzerinden edebiyat yaptı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ercan

Salih Müslim'i kırmızı halıyla karşılayanlar hızlı çıkmayanlar burda şehit edebiyatı yapmasın. Teröriste karşı çıkmakta kimse ayırım yapmasın. Diyarbakır Bismil ilçesinde Gaffar Okkan'ın katilleri sen biri belediye başkan adayı gösteriliyor kimseden tepki yok. Yuhhh size!
  • 1 Yıl Önce

oflu baba

YILLARDIR HALKIN DEGERLERI ILE ALAY EDIYORSUNUZ PKK,LI P.CLERI ARKANIZA ALIP ULKEYI BERABER YONETECEGINIZI SOYLUYORSUNUZ UTANMADANDA SEHITLERIMIZE INANMADIGINIZ ALLAHTAN RAHMET DILIYORSUNUZ BIZDE YEDIK SIZIN GIBI NE IDUGU BELLI OLMAYAN BIR SAHTEKAR PARTIYE INANARAK OY VERECEGIMIZIMI ZANNEDIYORSUNUZ TURKIYEYI SILAHSIZLANDIRIP NE KADAR MEHMETCIK POLIS KOLLUK KUVVETLERI VARSA OLDURTECEKSINIZ TAM OLARAK SOYLEMEK ISTEDIGINIZ BUMU OZGUR OZEL BIZDE SIZE OY VERECEGIZ HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .?
  • 1 Yıl Önce

KÖKSAL

PKK - PYD - YPG 'ye kınama ve lanet var mı??? TERÖR SEVİCİSİNİZ... Allah (c. c) ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Amiiin.
  • 1 Yıl Önce

Amine

Dünya menfaati için dinini, imanını, vatanını satanlar.
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Önce meclisdeki terörüstleri temizlemek lazım onları temizlemeden terör bitmez destekleyenleri temizlememiz lazım kahrolsun chpkk dempkk ALLAH cc kahruperisan etsin
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Vay vay vay MYK toplantıya çağırmış.Pkk ile nasıl işbirliği yaptığınızı mi oylayacaksinız?
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Tosyaya pirince giderken evdeki bu lgurdan olacaklar
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

Zilletçiler koltuk için içteki hainlerdir. Teröristler mecliste. Bunların vekillikleri düşürülsün. Hepsi katil siyonist emperyalistlerin piyonları. Devlet olalım devlet. Batı bizi çökertmek için herşeyı yapıyor. Ne bekliyoruz... Vurun içteki ve dıştaki bataklıkları...
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Yazıklar olsun bunlara..Hem Atatürkçü olduğunu söyleyeceksin hem de katil seviciler ile birlikte kol kola siyaset yapacaksın..Olmaz. Her şehidin kanında mesuliyetiniz olmuyor mu?.Biraz dürüst olunamaz mı?.
  • 1 Yıl Önce

Sırb özgür

Sırb asıllı özgür, plakalı Ermeniler gibi Ortodoks dur. Yani aralarında din kardeşliği vardır
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23