• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze’ye sivil harekât! TCG-ANADOLU ayrıntısı

Katil İsrail’in saldırılarını yoğunlaştırdığı bir dönemde Baran dergisi yazarlarından Ömer Emre Akçebe’nin yazısı dikkat çekti Akçebe, “Sivil Toplum Kuruluşları(mümkünse Batılı sivil toplum kuruluşları da dâhil edilerek) eliyle bütün Müslüman ülkelerden ve dünyanın geri kalanından gelecek vicdan sahibi gönüllülerin Gazze’ye doğru milyonluk kitleler halinde bir “barış” yürüyüşü başlatmalıdır.” Diye yazarak Gazze için önemli öneriler sıraladı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

konyalım

TCG Anadolu'ya denizaltılar, Fırkateynler ve de SİHA'lar eşlik etmeli ki hem caydırıcı olsun, hem de düşük te olsa muhtemel bir saldırıya anında karşılık verilebilsin. Mavi Marmara'dan ders alınmalı.
  • 2 Yıl Önce

Serdar

Başka gemimi kalmadı da askeri gemi ? 1. dünya savaşının taklidinin mi derdindesiniz? Sivil gemiyle planlarınızı yapın.
  • 2 Yıl Önce

uyaran

aynen katılıyorum
  • 2 Yıl Önce

Yasin

İsrail de karşınıza usa nin nükleer uçak gemisi çıkartır.
  • 2 Yıl Önce

Ama önce

Mavi Marmara davasının tekrar gündeme gelip ... Mavi Marmara saldırısını suç olmaktan çıkaran kanunun düşmesi gerekiyor
  • 2 Yıl Önce

Neden olmasın?

İsrail saldırısı başladığı anda düşündüğüm ilk şeydi TV ve canlı yayın eşliğinde STK kar ve gönüllü siviller organize bir şekilde ve aynı anda , bulunduğu yerden milyonlarca gönüllünün Filistin'e gittiğini düşünüyorum...neden olmasın?
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23