• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP lideri Bahçeli çizmeleri giyip mesaj verdi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, BM Barış Gücü askerlerinin KKTC'nin Pile Köyü'ne kolay ulaşımı sağlamak üzere uygulamaya konulan yol projesine engel olma girişimine ilişkin çektiği videoda çizme giymesi büyük dikkat çekti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasan

Ülkende 10 milyon ne olduğu belirsiz dolaşıyor Mesele poz vermek değil icraat önemli icraat hani sizde olmayan. İpini koparan kamyon kamyon ülkeyi işgal ediyor sizde milliyetçiyiz diye çizme giyin anca. Çizmeli kedi misali
  • 2 Yıl Önce

Şehadet

Devlet bey devletin bekası icin ne gerrkiyorsa onu yapıyor. Söz konusu vatan ise gerisi teferruat. Hiç kimsede ondan kendi Hüsnü kuruntularini dillendirmesini beklemesin. Devlet gibi, adam gibi adam vesselam
  • 2 Yıl Önce

Şamil

Reis bugüne kadar ne bir bakanlık ne başka bir şey istemeden cumhurun yanında , başkanın yanında durdun , ekonomi bugün kötüyse yarın düzelir lakin devlet hainlerin eline geçerse işimiz yamandır deyip başkanın yanındaydın . Sizden beklentimiz yerel seçimlerde kendi listelerinizle , adaylarınızla meydanlara çıkmanızdır .seyyanen artıştaki adaletsizliğe tepkiler çığ gibi , elimiz diğer tarafa kaymaz , biz o kadar kansızlaşamayız lakin bu adaletsizlik bardağı taşırmıştır . Artık emeklilere yapılacak seyyanen artış seçim yatırımı olacağı için bu adaletsizliğe bir cevabımız kaçınılmazdır . Etrafımda 3 parti harici diğer partilere oy veren kimsem yok olmasında lakin bu seferki başka , ekonomi bugün kötü yarın düzelit , açlıktan kimse ölmez bu memlekette ama adalet terazisini şaşırana cevap yerel seçimlerde hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük olacak . Yarın deseler ki emekliye 20 bin seyyanen artış , inanın kimse ( etrafım ) fikrini değiştirmeyecek .
  • 2 Yıl Önce

Cengiz

Türkmen beyi çizmeleri çekti ve mesajı verdi. Anlayan anlar anlamayan da sonucuna katlanır. Var olasın Türkmen beyi.
  • 2 Yıl Önce

kartalbey

Bir tarafta 2004 yılında Annam planına destek veren, bir tarafta da her zaman Kıbrıs Türkünü şartsız şurtsuz desteklemiş Devlet Bey. Annan planını bilmeyenler için hatırlatayım: Annan planına göre Türk ve Rum taraflarında ayrı ayrı referandum yapılacaktır. Her iki taraf referandumda planı kabul ederse tek bir Kıbrıs devleti olacak ama plan her iki taraf veya tek bir taraf tarafından kabul edilmezse Annan planı çöpe atılacaktır.  Kıbrıs’ın komünist ve sol partileri planı hemen desteklediler ve halkı referandumda kabul oyu vermeye çağırdılar. Hayatını Kıbrıs için adamış olan merhum Rauf Denktaş ise plana hayır dedi. Bu nedenle Rauf Beye cephe aldı ve adamcağız kahrından ahirete göçtü. Neticede Türk tarafı planı kabul etti ama Allah’tan Rumlar plana hayır oyu verdiler de Kıbrıs’ın elden gitmesi böylece engellenmiş oldu. Kıbrıs’ta iki ayrı devlet diyor. 2004 yılında neden aksini savundu peki?Devlet Bey ise ezelden beri Kıbrıs’ı savunan birisi. Daha çok yazmak isterim de yayınlamazlar. Bu kadar yeter şimdilik.
  • 2 Yıl Önce

Kuzey orhun

Milliyetçi bahçeli ,Türkiyedeki ,10 milyona yakın yabancı ( suriyeli,afgan )ve diğerleri için hiç sesini çıkarmıyor.
  • 2 Yıl Önce

Sahi

Yanlış Suriye politikasının bakiyesi onlar.abd bir taşla tek kus vurmaz.suriye ile bizi düşman etti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23