• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zihni Çalışkan istifa etti

AK Parti'de milletvekili aday adayı olmak için istifalar sürüyor. Görevini son bırakan isim Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan oldu. Çalışkan "Vakit, son günlerde de şahit olduğumuz gibi bazılarının içinde bulunduğu mevki, koltuk kavgası vakti değil” dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Harun

Yarabbi emanetimiz sana hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle
  • 3 Yıl Önce

İMANIN İÇİNDEN !

MURAT BEY, ALLAH AKLINIZA ŞİMDİMİ GELDİ ?BUNCA ZAMAN MİLLET ZULUM GÖRÜRÜKEN NERDEYDİNİZ ACABA ???
  • 3 Yıl Önce

Kızılelma

Zihni bey Pınar Hanım ve diğer Akparti'den seçilen milletvekilleri akpartili değil tamamen Eskişehir'de akparti karşıtıydı. Eskişehir'de yaşayan bir kişi olarak bizzat söylüyorum akparti teşkilatında görevli kişiler chp'li belediyeleri eleştiri yanlışını paylaştığında görevinden istifaya zorladılar.Üstelik belediye zam yaptığında halkın yanında olmadılar.Eskişehir'de bu kişilerin olduğu sürece akpartinin kazanması imkansız.Ben bu kişilerin tamamen Büyükerşen'in adamları olduğunu düşünüyorum.Bu kadro değişmedende Eskişehir'de akparti ye değil mhp ye oy vereceğim.
  • 3 Yıl Önce

meleknur

BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSAL ÇALIŞACAKLARSA EVET. KOLTUĞA OTURDUKTAN SONRA MENFEAT GÖZETMEYECEKLERSE EVET. EŞ DOST AHBAP BİLE OLSA EHLİ OLMAYAN HİÇ BİR KONUDA DESTEK OLMAYACAKLARSA EVET. AİLE EFRADI ÖN PLANDA OLMAYACAKSA EVET. ( TIPKI REİSİ BAŞKANIMIZIN AİLESİ GİBİ) MAŞALLAH! EN KÜÇÜK KIZI BİLE ŞEHİT OLDUĞU İÇİN SADE BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ! BU NEDİR? İŞTE BUNUN ADI BABAYA İTAAT ETMEK,SÖZ DİNLEMEK,SADAKATTIR! MAŞALLAH REİSİBAŞKANA VE AİLESİNE!
  • 3 Yıl Önce

Murat Tunga

Allahım hiç olmadığı kadar yardımına muhtacız. Milletimize güçlü, iman, doğruyu seçecek akıl ve irade ver..
  • 3 Yıl Önce

ramses

Hayırlısı.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23