• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Masanın asıl dağılma sebebi buymuş! Tahmin bile edemeyeceksiniz

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, bir yıldır birbirlerine gülücükler dağıtan 6'lı Masa'nın üyelerinin nasıl bir günde birbirlerine girdiğine açıklık getirdi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kayserili

6li itifak cetsi ulkeyi hic dusunmeyen plan projesi olmayan Turkiyeyi ele gecirip ulkeyi talan etmekten baska planlari yok. vatandasi dusunmeyen sevmeyen bu bati kuklalari utansinlar ve ulkemizden defolup gitsinler.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Soylu

Hayır ağızlarından erken seçim lafı hiç düşmüyordu
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Herkesin işi gücü planı yatırımı var bu yüzden ülkede . Kimse ne olacağı belli olmayan hele böyle bir muhalefete evet demez . Erdoğan artık kazanır . Erdoğan muhalifi bile Erdoğan’a oy verir istikrar için . Erdoğan artık daha dikkatli olmalı şu enflasyon belasını defetmeli daha güçlü kadroyla iktidara gelmeli geçmiş deki hatalardan ders alınmalı kimse endişelenmesin Türkiye nin önü açık . Depremde ölenlere Rabbimden rahmet diliyorum .
  • 3 Yıl Önce

xyz

Meral hanım özüne dönmeli yani cumhur ittifakına katılmalıdır. Bu hamle kendisini dışlayan karşı cepheyi bitiren son darbe olacaktır.
  • 3 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Şer ittifakının kripto ajanları zaten bir rakip değildi. Ilk sarsıntıda da 1999 öncesi binalar gibi enkaza döndü.
  • 3 Yıl Önce

Kadir

Yapilacak cok isimiz var ancak erdogan altindan kalkabilir elbette Allah cc yardim ve inayetiyle Allah yardimcisi ve yardimcimiz olsun
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

6'lı Masa'nın bu kepaze haliyle ülkeye vereceği hiçbir şey yoktu. Biz zaten biliyorduk ama muhalif seçmenin de bunu anlaması çok iyi oldu.
  • 3 Yıl Önce

Emin olun

Elinizi ovuşturmayın, emin olun ki sıkıntı yok..
  • 3 Yıl Önce

Hasel

Altılı masayla zaman kaybetmeyelim.İşimize bakalım.Onlar zaten evcilik oynuyorlar;milleti oyalıyorlardı.Laikini buldular.Vatandaş zaten onlara prim vermeyecekti,vermeyecek.Türkiyenin hiçbir konuda zaman kaybetmeye tahammülü yoktur.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23