• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fuat Oktay: Cüret edenlerden bunun hesabını soracağız

Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Fahiş fiyatlarla kira artışlarına cüret edenler olduğunu biliyoruz. Bunu takipsiz bırakmayacağımızı, afetzedeler adına, milletimiz adına bunun hesabını sormanın boynumuzun borcu olduğunu buradan ilan ediyorum" açıklamasında bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aydın

Devlet millet el ele o kadar! Lakin bakanların sakallı haller hoş değil, acizlik görüntüsü veriyor.
  • 3 Yıl Önce

Kaan

Öyle bir cüret ediyorlar ki… si her yapamaz dediğinizde daha çoğunu yapıyorlar. Zira sizin hali hazırda fahiş fiyat uygulayan her hamgimbir ev sahibine yaptığınız bir yaptırım yok.
  • 3 Yıl Önce

Ziyaretçi

Karakterli kişi ya söylemez yapar, ya söyler yapar. Karaktersiz insan söyler ama yapmaz.
  • 3 Yıl Önce

düşünmeli kim nesi

hükümet sizsiniz gerekeni yapın acıdıkça acınası hale geliyoruz
  • 3 Yıl Önce

Okur okudu

Sayin oktay yanlis yapiyorsunuz. Bolgeyi bosaltmayin. Giden insanlar geri donmez. Orda barindirmanin yollarini bulun. Oralari resmen pkk ya birakiyorsunuz. Yapmayin antalyada kiralar artiyor doktor hemsire ogretmen kalmayacak. Herkes tayin isteyecek. Yapmayin. Bir iki sene sonra ordan gelenler ve ruslar evlenmeye baslar bolge halkinin kulturunu pic edersiniz. Yapmayin.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23