• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan sert tepki: CHP örtbas etmeye çalışıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mersin'deki terör saldırısı ile ilgili açıklamalar yaptı ve CHP'nin PKK'lı terörist Dilşad Ercan'ı "masum gazeteci" gibi göstermesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, CHP'nin terör saldırısını örtbas etmeye çalıştığını belirterek, "Etkisiz hale getirilen çok sayıda terörist de CHP'nin raporunda gazeteci olarak yer alıyor" şeklinde konuştu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Altar

Sayın Bakan bey, görevin olan içişlerine bak istersen. Teröristler Suriyenin kuzeyinden para motorla geldi diyorsun, ama gereğini yapmamızsın-neredeydin? Herkes mesleği ile anılır, yandaş gazeteci-terörist gazeteci gibi.
  • 4 Yıl Önce

Hasel

chp=inkarcı=pkk savunucusu=soyguncu hiçbir zaman parti olamadı;metfaatperest grupları.Sayın Soylunun her türlü söylemi doğru ve gerçekçidir.
  • 4 Yıl Önce

Merdo

Chp bu kadın tutuklu gazeteciyken adını geçirmiş sadece. Hapisten çıkıp terör örgütüne katıldığı zamana kadar geçen süreçte kimin ihmali var?
  • 4 Yıl Önce

osmanli

Nekadar tuhaftirki ABD de aynisini diyor. Bakin CHPlilere burdan sesleniyorum, yol yakiken gelin donun. yarin cok gec oldugunda biz boyle oldugunu bilmiyorduk demek sizi kurtarmaz.
  • 4 Yıl Önce

Osmanlı

Chpkk abd nin beslemeleri
  • 4 Yıl Önce

memos

yerden
  • 4 Yıl Önce

Putsavar

zilletçiler topyekün pkk ve abd nin siyasi ayağı gibi çalışıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

SOYLU BAKANIM

YANINDAYIZ.
  • 4 Yıl Önce

VATANDAŞ

Teröristler Meclis'te duramaz, üstelik maaş alıyorlar. Hangi Ülkede Teröristler Meclis'te chphdpkkfetöipkkfetö, derhal atılsın Meclis'ten
  • 4 Yıl Önce

bir

kemal kılıçdaroğlu Devlet için TEHDİTTİR gereği yapılmalıdır.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23