• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'dan skandal açıklama: Gerekirse Türkleri dinleriz

Yunanistan'da iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili, Parlamento İkinci Başkan Yardımcısı ve Eski Adalet Bakanı Haralampos Athanasiu, ülkedeki Batı Trakyalı Türk yetkililerin "ulusal güvenlik nedeniyle gerekirse dinlenebileceğini" söyledi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

Siz CHP dostlarınızı Selanik'ten gönderdiğiniz chp zihyetini anca dinleyebilirsiniz korkaklar tarihteki bizans'ı unutmamışsınız Ve unutulmayacağız Allah'ın izniyle
  • 4 Yıl Önce

Geç bunları.

Kahramanlık taslama boşuna. ABD zaten bizi dinliyor. Bilgiyi onlardan alırsınız.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Bu yunan gavurunun hakikaten kanı bozuk
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Bu, onun bunun,sözde devletinin çocuklarının suratına, bir gün Osmanlı devletinin çocuklarının, Osmanlı tokadı çok fena inecek, zamanı biz de saklı kalsın, ABD de AB de ne kadar abileri varsada, cümle alem beğenecek, eli mecbur.Barıştan yanayız dedik ama; Savunma Sanayi başkanımız İsmail Demir'in dediği gibi,gücün sahada gösterilmesi gerektiği gün, gücün kimde olduğunu görürler..!
  • 4 Yıl Önce

ramses

BENCE ŞUA N DİNLENİYORUZ BU AÇIK ZATEN 5 G İLE NE KONUŞTUYSAK ÖNMÜZDE AMA PEGASUS VE PREDETÖR İLE İLGİLİ ELİMİZDEKİ İMAKNALRI BENCE AZ KULLANIYORUZ YANİ ASKERİ LOJSİTİK SİYASİ BİR SIKINTI VAR ORTADA DÜNAY AY BU İŞİN İÇİNDE YA DUR DEMEMK İŞLEİRNE GELİYOR ;KUZEY MAKEDONYA BÖLE BİR YAZILIMI NASIL YAPAR İKİ YAZILIM AYNI ÜRÜNMÜ?YANİ DÜNYAYI DİNLEYEBİLEN BİR YAZILIM TEHLİKELİ ,BU MİÇODA VARSA Kİ VAR ,DİJİTALDEN DERHAL MANUEL SİSTEMLERLE ASKERİ İLETİŞİM KURULMALI !
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23