• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş’tan Akşener’e mesaj! Vay anasını, meğer işin aslı bambaşkaymış

Abdulkadir Selvi, “HDP, PKK’nın uzantısıdır” diyen Meral Akşener’e, “HDP, PKK’nın uzantısı değildir” diye yanıt veren Selahattin Demirtaş'ın, bu tür çıkışlarla aslında ne yapmak istediğini masaya yatırdı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ali

turkiye 100 yillik donen bir dolaptir.yakinda donmez hale gelir.
  • 4 Yıl Önce

Deli İbo

Ulan tiyatro yapıp yemeyin bizi, HDP PKK'nın aynı zamanda hem siyasi uzantısı, hem emir eri, hem Ermeni lobisinin ayağı, hemde lav olan ASALA'nın yerine kurulan PKK'nın Türkiye içindeki masasıdır. Şu anda da 6 benzemezin masasını ayakta tutan payandasıdır. Bu payandayı birisi bir çekse bu 6 Dalton Kardeşler tarumar olur, rüzgara kapılan yaprak gibi nereye savrulacakları bilinmez. Dümenden HDP masada yokmuş gibi toplantı yapıp açıklamada bulunmalarını bakmayın, esas emir ve kararı masanın altından HDP veriyor.
  • 4 Yıl Önce

Türk Yurdu

Hdpnin PKK'lı gavurlarin kuklası olduğunu bilmeyen var mı acaba!
  • 4 Yıl Önce

hatırla

Adam % bilmem kaç oyla türkiyede tek söz hakkına sahip olmak istiyor halbuki diğer partilerinde HDP nin aldığı % bilmem kaç oydan fazla oy oranları var ama söz sahibi olamıyorlar
  • 4 Yıl Önce

mizan

hdp, pkk nın uzantısı değil kendisidir demiştir. Yani pkk ile hdp aynıdır, aynı çanağa işerler, aynı çanaktan alırlar.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23