• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan çağrı yapmıştı! Cumhurbaşkanı ödeneği ek bütçe teklifinden çıkarıldı

AK Parti verdiği önerge ile; TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ek bütçe de cumhurbaşkanı maaşına zam öngören madde metinden çıkarıldı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akesar

Kılıçyan, vekil maaşı ile emekli vekil maaşı mı alıyor? O zaman aynı durumda emekli olan vatandaşa da verin. Kılıçyan'ın partisinden aldığı yüklüce maaşı da var.Eee hani 3-4 maaş alanları eleştiriyordu. Biraz şeffaflık lütfen. Buradan çağrı yapıyorum. Sayın genel başkan aldığı maaşları açıklasın.
  • 4 Yıl Önce

Mikail okuroğlu

 Kırık kk şimdi n. ..k yapacak gerçi sende avanende firıldak çok utanma sıkılma hiç yok ....
  • 4 Yıl Önce

Esas

Sn Cumhurbaşkanımız gerekeni söylemiş ve yapmıştır. Esas milletvekillerine ödenen ücretler , emeklilik dahil acilen tekrar gözden geçirilmelidir. Vatana , millete hizmet amacıyla değil de özellikle emeklilikteki menfaatleri için gelenler ayıklanmalıdır.
  • 4 Yıl Önce

selman

fena kapak olmuş ama foxtv ve sözcü bu açıklamayı kapalıdevre kitleye haber olarak ulaştırmayacağı için sonraki yalanı beklemeye başlamışlardır bile
  • 4 Yıl Önce

ADANALI

NE OLDU ŞOVUNU YAPMIŞ OLDU OLMASI GEREKEN BU ZATEN ELİNİN ALTINDA ÖRTÜLÜ ÖDENEK VAR YENİ ÖNÜNDE YEMEDİĞİ ARKASINDA BU ŞOVA GEREK YOKTU.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23