• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nagehan Alçı bunu yaparsa bize ne! Onu da kocası düşünsün

Engin Ardıç, Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunun en çok konuşulan ismi olan Nagehan Alçı ile ilgili bomba bir yazı kaleme aldı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hannibal Barca

Nagehan Alçı'dan benim kadar nefret eden olmadığı gibi, aklına, beynine ve mantığına benim kadar saygı duyan birisi de yoktur. Nagehan hanım CHP içine sokulmuş truva atı gibi emir verilmiş ama 10 truva atından bile tehlikeli birisidir. Bugün Nagehan hanımın planını bilen herkes ona saldırıyor ama akp'nin tabanı olan koyunlar saydırıp döktürüyor, şahsen akp ve Nagehan Alçı düşmanı olan biri olarak beni çok rahatsız ediyor. akp'nin taban veya asfalt kesimi olan koyunları susturun benim bile zoruma gidiyor.
  • 4 Yıl Önce

alçı ve beton alakasızdır

bu kütahyalı beton neden basın üyesi, nesi var da yazıyor anlamıyorum
  • 4 Yıl Önce

vatandaş

Kış ortasında sıfır kol giyip arzı endam eden bu kepaze kadında ne var anlamak mümkün değil .
  • 4 Yıl Önce

fetösavar

birileri bi düğmeye bastı olan o... yoksa adam utanmadan sıkılmadan onbinlerin donma tehlikesi geçirdiği gece, kalkan yumurtası yemek daha önemli dedi, bi tık eden olmadı... büyük bir ihtimalle kemal gazlıyor bu medyayı. ama medya olayın farkında değil. kemal kesin aday olmaz... olan kişiyi de sağdan seçer. ve kaybetmesi için de gereken herşeyi yapar. çünkü dolar değil on lira yüz lira da olsa kendisinin bir alternatif olmadığını biliyor.
  • 4 Yıl Önce

Tahsin şahin

Nagehan Alçı şimdiden olası bir durumda tedbirini alıyor diye düşünüyorum. Olaki Akp’e iktidarı kaybederse kazanan tarafa daha önceden geçmiş sayılacak ve fazla tepki toplamayacak, hatta hainliklede suçlanmayacak. Bu çift o kadar akıllıki Kütahyalı olduğu yerde dururken Nagehan saf değiştirme hamlesi yapıyor. Nagehan safını belli ettikten sonrada eşinin saf değiştirmesi elbette kolay olacak. Bu çiftin kurnazlığı herkesçe bilinen bir durumdur. Daha önce cemaat sonra akp’e ve şimdide muhalefet ile işbirliği ama çekirge üç defa sekemeyecek gibi; çünkü, İmamoğlu kendi cenahında neredeyse istenmeyen adam ilan edilecek durumda. Eh ne yapalım gerisini Nagehan Hanım düşünsün. Mutlaka bir çıkar yol bulacaktır kendileri.
  • 4 Yıl Önce

Okur

Yoksa "reklam8n iyisi kötüsü olmaz" olarak mı görmek gerekir.
  • 4 Yıl Önce

Gültekin

Gazeteci gazeteciliğini, sanatçı, sanatçılığını bu cennet gibi vatanda samimi olarak yapmış olsa bu magazine benzer lüzumsuz haberlerin hiç itibarı olmaz ve milletin asli sorunlarına da gölge olmaz, amaç milletin refahını nasıl artırabiliriz noktasında her kesime görev düşüyor ve herkesi bu konuda millet olarak, göreve davet ediyoruz.
  • 4 Yıl Önce

ali

turkiyenin musluman cocuklari.
  • 4 Yıl Önce

süleyman kasap

Bu kadın gazetecimi hiç sanmam bunu okuyan varmı varsada zekasından şüpe ederim
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Bunlar mı ülkeyi yönetecekler . Allah korusun altı ayda memleket mahvolur İstanbul’a da benzemez . 
  • 4 Yıl Önce

sinan

olacak iş mi boğaziçinde uluslararası oku gel kâzım gibi biri ile evlen akıl dışı bir şey yani şahsiyet çok önemli
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Karizma edinmek, prim yapmak için yapılan çakma, taklit hareketler kişiye değer kazandırmaz, maymunlaştırır.  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23