• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya Ukrayna'da 197 çocuğun canına kıydı!

Ukrayna, Rus ordusunun saldırılarında 197 çocuğun yaşamını yitirdiğini, 351 çocuğun ise yaralandığını açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hadra

İsrailin Katlettiği Filistinli Müslüman Çocuk ve Bebeklerden bahis yok!Biz de durmadan İsrailin Gazını Avrupaya Taşıma Görüşmelerini, İsrailin Üst Düzey Yöneticilerini Ağırlıyoruz Bu Müslümanlık BU Nasıl Türklük?
  • 4 Yıl Önce

KARADAGLI

ABD VE MUTTEFIKLERI IRAKTA YANLIZCA 500000 COCUK OLDURDU KITLE IMHA SILAHI FALAN DA BULUNMADI SIMDI KENDINI BARISCI,OZGURLUKCU... DIYE TANITANLARIN SESI CIKMIYORDU HAA ONLARIN MAVI GOZLERI VE SARI SACLI OLMADIGI ICINMI SESLERI CIKMIYORDU YOKSA TEK SUCLARI MUSLUMAN OLMALARI MIYDI ???
  • 4 Yıl Önce

Harun raşit öz

Müslüman çocuk ları yuzmilyonlar oldu bunları yaparken dünyanın çocuklar insanlar ölmüş bu kafirlerin umrunda değil onlar silahlarını satma para gazanma peşin de
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23