• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sefer sayılarını düzenleyemeyen İBB, milleti birbirine düşürdü!

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi araç sefer sayılarını bir türlü düzenleyemeyince, yolcular birbirine düştü. Mescid-i Selam Topkapı tramvayında kalabalıktan gerilen yolcular birbirini yumrukladı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmed

Umarim istanbul, ankara, adana ve antalya akillanmislarir diyelim
  • 3 Yıl Önce

Ekremcilerden niye ses çıkmıyor,

Kar küremek yok, çöp toplamak yok, otobüs ve metro sefer sayısı azalır ses hiç yok. Yoksa chpkakalı, ipciler, sapcılardamı bıktı bizim gelecek olan yunan ekremden.
  • 3 Yıl Önce

ERSİN PALA

Artık Erdoğana muhalifler bile bu ekonun işleri için sıçtı cafer bez getir modunda yorum dahi yapamıyorlar.Patates soğan için oy satanlar sizi mevlam ıslah etsin chpkk yı ıslah etmeyecek çünkü bizim kaderimizde onları çekmek var.
  • 3 Yıl Önce

kornaya uzun uzun basınca da tırafik kilidi açılır

birbirlerini yumruklayıncı mekan genişlemiştir; bu ortalama türk zekasının tipik bir davranış biçimidir
  • 3 Yıl Önce

Hayro

Metrolarda balık istifi seyahate alıştık ! Ekoş bu hayat çok güzül oldu …İnsanları birleştirdin samimiyet pozitif..Belediyede yaptığın LGBT faaliyetlerinin…Uygulama alanı oldu…Her taraf Fortcuyla doldu…Gözel oluyooo…İneklerden hiç ses çıkmıyoo!
  • 3 Yıl Önce

Hjvv

Hepiniz aynısınız. Kim gelse düzelmez bu ülke. Matematik kafası yok
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23