• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kırım Tatarları lideri Kırımoğlu infaz listelerini doğruladı: "Kiev düşmeyecek"

Kırım Tatarları lideri Abdülcemil Kırımoğlu, “Kiev düşmeyecek. İçeri girerlerse Kiev onlara mezar olacak” açıklamasında bulundu. Rusya’nın infaz listelerini de doğrulayan Kırımoğlu, Kırım Tatar Milli Meclisi üyelerinin ilk sıralarda olduğunu söyledi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sabriabi

kırım ruslar tarafından işgal edilirken 2014 te ukryna sahip çıkmadı 
  • 4 Yıl Önce

Biz hiç bir tarafın müttefiki değiliz!

Türkiye'nin tarafsızlık politikasını dünyanın gözünde silip, kendi taraflarında gibi gösterip savaşın içine çekme taktikleri bunlar. Köklü devletimiz bu tuzakları derhal bozacaktır.
  • 4 Yıl Önce

türkoğlu

Orta-asya,ukrayna,ermenistan hepsine mezar olacak.döktükleri Müslüman kanlarının hesabını ağır verecekler.
  • 4 Yıl Önce

ne oluyor

ukrayna dini benden ayrı ırkı benden ayrı ama kadınları cocukları bırakıp erkeklerini yurtdışına yollamayan bir ülke acaba suriye ırakta güya müslümanlar ne yaptılar ÖLÜM ::şerefliyse ölümdür .bir kere doğarsın NOT(idlipdeki türkieyedkiler ırl dil din mezhep ayrımı yapmasalardı ne rus neden amerikalı nede esadı koyarlardı suriyede)
  • 4 Yıl Önce

Sevgili tatarlar

Allah sizi korusun karışmayın o işe. Bu boş söylemleri çok duyduk biz
  • 4 Yıl Önce

Şeref Kazan

Rusyanın infaz listesi diye defalarca jaber yapptınız ukraynanın infaz erriklerinden ses yok hepiniz Ukraynacı kesildiniz ABD olsa 2 günde teslim almıştı ukrayna yı neden diye düşünen varsa orak suriye ve işgal ettiği ülkelere baksın Rusya 10larca tanklık konvoyu 10 ukraynalı sivilin önünde durdurmuş bir ordu iyişiğinden değil ABD ordusı ve diğer küffar ordularından
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23