• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan yazar böyle isyan etti: Türkiye bunları yaparken halen "Erdoğan çöküyor" diyorlar

Ocak 2020 tarihinde İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin "Doğu Akdeniz" gazının taşınmasına ilişkin imzaladığı "EastMed" boru hattı anlaşması resmen çöktü. Türkiye'nin Akdeniz'de tüm oyunları bozan hamlelerini sıralayan Yunan yazar Vasilis Skouris ise "Bunlar olurken, Miçotakis yönetimi ve medya 'Erdoğan çöküyor' diye konuşmaya devam ediyor" diyerek isyan etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bu arkadaşlar cevabı 19.06.2023 tarihindeki seçimlerden sonraki gerekçelerini çook merak ediyorum. eğer yüzlerinde astar kaldıysa.
  • 4 Yıl Önce

B b

SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZ sen rahat ol onların şu anki durumları içler acısı .6 7 parti yani ne kadar pislik varsa bir araya gelmeğe çalışıyorlar o da neden chp sözde ATATÜRK partisi olduğu için .sen rahat ol.evvelâ ALLAH bak bir pislik daha kuyruk kıvırıyor o pisliğe girmek için kimmi erbakanın oğlu ,alayı bir araya gelseler hepsinin toplamı koskoca bir HİÇ .
  • 4 Yıl Önce

bizim sozde muhalefetten daha ahlakli ve durustmus! yunan hujumeti= buzim vesayetci sozde muhalefet....farklari yok

.......
  • 4 Yıl Önce

Vatandas

Asil yunanlilar bizim icimizde. Sukursuz bir millet olup ciktik.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23