• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ersan Şen ile Cem Küçük fena kapıştı

Habertürk’te Hülya Hökenek’in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programına Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük'ün tartışması damga vurdu.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sivaslı yiğido

Ersan Şen hocamı ben severek dinliyorum çünkü bağımsız olarak yorum yapıyor cem küçük gibi taraflı değil Ersan hocayı cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isterim
  • 5 Yıl Önce

xxy

ersan şen midir, nedir, çıkmasın TV'lerde  
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

ceza hukukcusu ama diploma herbokolog ona kalsa her işten anlıyor.  
  • 5 Yıl Önce

Uğur

Ersan şen denen yaratık Fetonun sözcülüğünü çok ateşli yapıyor .! Nasıl bir çirkin bir yaratık bu böyle !
  • 5 Yıl Önce

Numan

Lan bu Ersan'ın evi barkı işi gücü yok mudur? Her gün bir tv kanalında. Spordan, siyasetten, modadan, magazinden, dış siyasetten, iç siyasetten, uluslararası ilişkilerden, ekonomiden, cinsellikten her konudan konuşuyor. Hem de ne konuşma ağzından tükürükler saçarak bağıra bağıra konuşuyor. Tosun önce biraz sakin ol, sonra da he ota b.ka maydonoz olma. Valla her gün yüzünü görmekten gına geldi artık bize ya. Mecbur muyuz kardeşim her gün seni seyretmeye. Daha düne kadar hükümete yalakalık yapıyordun ne oldu sana vekillik vermediler ondan mı bu U dönüşün?
  • 5 Yıl Önce

ercan

Ersan sen denen alaman usagi,almanyadaki zamlarin ve enflasyonun otuz senenin en yüksek seviyesine ulastigindan haberi varmi.Her programda bagirarak digerlerini susturmaya calistigi görden kacmiyor.Hayvanlar aleminde de en yüksek ses esseginki cikiyor ama yinede yük tasimaktan kurtulamiyor,ersan sen inde kimlerin siyasi yükünü tasisigi biliniyor.
  • 5 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Ersan Şen harika tiyatrocu kerata Vehbi koçun işçilerim eziliyor geçinemiyor demesi gibi Fahiş fiyatlarla davalar alıyor halkı düşünüyorsa servetini fakirlere dağıtsın da inanalım. Ööle artislikle olmuyo
  • 5 Yıl Önce

sami

her derdin dermancısı ersan şen
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Şundan prof.mu olur.Sokak ağzı.
  • 5 Yıl Önce

Hasan cemal

Senmi Agir ceza Hakimisin?Agzini sey gibi köpürterek konusma biraz adam ol Alm.dan gurbetci
  • 5 Yıl Önce

Muş

Ha ha dansöz Ersan gene sallamış bazı arkadaşlarda Butan yorum yapmış muhalif sağ mış hadilan ordan chppkk nın yaptıklarına ses çıkarmayan boş yapmasın
  • 5 Yıl Önce

HACI

Ersan Şen i bilen bilir. Zerre kadar sevmem hemde iyi tanırım. Kendini iyi bilenlerin yanındaki itibarı yerlerde gezer.
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Şen zaten ortalığı velveleye verek laf ebeliği yapıyor kendi fikrini empoze etmeye çalşıyor bunada aymazlık denir.
  • 5 Yıl Önce

şahin

oğlum ersan şen hukukçumusun şovmen mi anlayamadık.
  • 5 Yıl Önce

Earphone

D....ak bu Ersen , Cem’e sen wisconsinde yaşıyorsun diyor, Türkiye’de asgari ücret ve diğer mesleklerin maaşlarını dolarla kıyaslıyo wasington portakalından daha s..ak .
  • 5 Yıl Önce

Muhalif SAĞ SEÇMEN.

Ersan Şen i takdir ediyor,kendisine teşekkür ediyorum..Dar gelirli vatandaşın sıkıntılarını anlatıyor.Kendisi yüksek gelirli olduğu halde,banane demiyor,keyfine bakmıyor.Akpartinin yapacağı,Cem Küçük e değil,Şen e kulak vermesi.
  • 5 Yıl Önce

Hadi ordan yürüüüü ne demek muhalif seçmen vatan hainlerisiziii

Ceto

Ulan buna bu unvanikim verdi adamın gözünde Avrupa sanki cennet gelde varoslar bir gor nasıl yaşıyoruz o geto Birgit ötürü ağlarsın burda merhametin m. Yok düsen yerde kalıyor düşmemek içinde ev de kimvarsa çalışmak zorunda iş begenmemezlik yok un Van'ın ne olusaolsun
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23