• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan şaşırtan tavır! PKK heyetini ağırlayacak

Terör örgütü PKK’nın kontrolündeki sözde Suriye Demokratik Meclisi (SDM) Eş Başkanı İlham Amed, Rusya'da bazı görüşmeler gerçekleştirecek.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KARADAGLI

HAZIR ARANIZ COK IYIKEN RUSYADAN BIR PARCA KOPARIP PKK LILARA VEREBILIRSINIZ LAVROV SORUN COZULUR RUSYA COK BUYUK "HIRASOV" OLMAZMI LAVROV???
  • 5 Yıl Önce

muhalefet

kardeşim bu kürt kardeşlerim benim ne zaman akıllanacak
  • 5 Yıl Önce

Ümit

o Rus bu işte . niye şaşırıyorsunuz yüz yıl önce Osmanlı yı yılanlardan biri de o Rus bu rus
  • 5 Yıl Önce

Mesut SARP

Sorun değil, Reiz Putine bi telefon eder ve halleder.
  • 5 Yıl Önce

ıyar

hani putin i.nelere geçit vermeyecekti; bu oğlandan dönme karıyı mı karşılayacak şimdi?
  • 5 Yıl Önce

Ert

Şaşırtan tavır mı?
  • 5 Yıl Önce

Kaan

Şaşırtan mi? Hani skandal tavır manşetleri ne oldu. Siz daha Rusya çin ekseninde olmaya devam ederseniz bu durumlara alışsanız iyi olur. Ne demiş atalarımız ayıdan post rus'tan dost olmaz. Bizim yerimiz Avrupa ve Abd 'dir, nokta.
  • 5 Yıl Önce

Bosnak

Gerçek yüzlerini gösteriyorlar,bunlara güvenilmez bir domates için bile sorun çıkaran Rusya var karşımızda olsun bir gün bizimde paramız olacak bize yalvaracaksiniz.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa kaya

NURSUZ MEYMENETSIZ.BU ÇOCUKLARI KORKUTUR BU MEYMENETSİZ HALIYLE
  • 5 Yıl Önce

Ali Veli

Lavrov bir ermenidir. Pkk asalanin devamidir. Kurtleri kullanarak hamidiye alaylarinin intikamini almak istemektedir. Pkk yi ve dolayisiyla hdp yi yok etmek kurt kardeslerimizin gorevidir. Bu emperyal oyunu bir tek onlar bozabilir.
  • 5 Yıl Önce

Güney Doğulu

Onların görüşmeleri sürerken başlarına ateş yağdırmak lazım.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23