• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Atina'da büyük şok! "Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor"

Yunanistan'da bir kişi, başkent Atina'daki Parlamento binası önüne, üstünde Yunanca "Evimi Türk’ler tutuyor. Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor" yazılı aracını bıraktı. Daha sonra aracını patlatarak havaya uçuracağını söyleyen 58 yaşındaki Yunan, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osmanli

Adamin psikolojik sorunlari varmis. Psikolojik sorunu olmayan yunan var mi?  
  • 5 Yıl Önce

Nur

İşallah o günlerde gelecek
  • 5 Yıl Önce

Tövbe tövbe.

Bizim iktidar da Yunanistan'a iyi komşuluk, dostluk, diyalog çağrısını yaparken Yunan halkının duygu ve düşüncelerini araştırıp öğrenerek yapsa keşke. Hiç boşuna biz iyiniyetliyiz, iyi komşuyuz, barıştan yanayız diye de uğraşmayın. Çünkü işe yaramaz. Yunan halkının Türkler nefreti zirve yapmış. Yunan halkındaki bu kin ve nefret oldukça hiçbir Yunanlı politikacı bizim iktidarla anlaşıp, uzlaşmaz. Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta anlaşmaya kalksalar onları Yunanistan'da bırakmazlar. Yunan adalarında yaşayanlar Türklerle çok iyi dost, çok iyi komşu diye de boşuna yazmayın. Hepsi ekonomik kazanç için.
  • 5 Yıl Önce

abdrhman

türkiye yönetmiyor. her ikisinide küreselci yahudiler yönetiyor.
  • 5 Yıl Önce

Soysuzlar

Yüzünüz sadece Osmanlı döneminde güldü. Ona da en büyük ihaneti yaptınız
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

NE YUNANİSTANI DÜNYAYI REİS YÖNETİYOR DÜNYAYII.AMA BİZİM KOKUŞMUŞ MAHAHELLELİ İSTEMEZUKÇUU CEHALLLLLL CAAAAAAHHHAAAAAPELİLERRR ANLAMAZ.PASO ALKOL KOKAİN ŞARAPTAN BEYİN SULANMIŞ DABİİİİİİ.
  • 5 Yıl Önce

tasmasini tutan EMPERYALIST ABD VE AB ye lafi yok, onlarin yonetmesi ortadosks inanci ve onursuzlugunun normal geregi tabii!!!!

.......
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23