• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öğretmen adaylarına müjde! Yeni çözüm bulundu

MEB, "pedagojik formasyon programı/pedagojik formasyon eğitimi" sertifikası programını tamamlayanların öğretmenliğe başvuru hakkını iptal etmişti. YÖK, pedagojik formasyon programlarının yeniden başlatılacağını duyurdu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Eğitim fakültesi mezunları öğretmen oldu da bi siz kaldınız. Ne ala taban puanla gir utanmadan bi de öğretmen ılacam de, hiç mi utan mıyorsunuz?
  • 4 Yıl Önce

Cafer

Politik davranış ve kandırmacaya devam, bu gençlerden %1 bile öğretmen olamayacak, bunu bile bile formasyonu olan 750 bin kişi varken yeniden formasyon açmak tamamen seçim yatırımı. Yazıktır bu gençleri kandırmayın artık.
  • 4 Yıl Önce

kadir kINALI

Normal öğretmenler atandı da formasyonla öğretmen olacaklar eksik kaldı.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

10 matematikle.bolumde okuyan bir öğrenci nasil olurda 450 puan alan öğretmenlik bölümü öğrencisiyle bir olur.Ak parti de eğitimi bitirdi. Adalet liyakat bitti
  • 4 Yıl Önce

Sorun Yok

Allah sevdiği kuluna, önce eşeğini kaybettirir,sonra buldururmuş.
  • 4 Yıl Önce

EMRE

Ben Eğitim fakültesi mezunuyum. Yüksek puanlarla kazandım. Benim hakkımı ona buna formasyon vererek yediyorsunuz. Allaha havale ediyorum sizi. İlk başkta Gerçek öğretmen olanların yani Eğitim fakültesi mezunlarını atayın. O zaman banada doktorluk için Formasyon versinler.
  • 4 Yıl Önce

metin

Zaten atanmayı bekleyen sayısız mezun var. Yök bu popülist işlerden bir türlü vazgeçmeyecek.
  • 4 Yıl Önce

eymen

öncelik eğitim fakültesi mezunlarının olmalı değil mi..
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23