• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'cü Emre Uslu ile Uğur Dündar arasındaki kavga alevlendi!

Firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in öne sürdüğü iddialar, FETÖ firarisi Emre Uslu ile Sözcü yazarı Uğur Dündar'ı birbirine düşürmüştü. İkili arasında dün akşam başlayan tartışma bugün alevlenerek devam etti.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

memleketim

tayyip erdoğan dünya lideri herkes hayran
  • 5 Yıl Önce

MİLLET

Vaaaah, vah; menfaatler çakışınca neler oluryor neleeeeeer.
  • 5 Yıl Önce

MUSTAFA

Uğur Dündar'dan hiç hazzetmem ancak uslu emireri hakkında söylediği çok doğru.Evet o hain hakkında söyledikleri çok doğru da bu doğruları program yaptığı CHP beslemesi TV kanallarında söylemesi lazım, hatta Kılıçtaroğluna "bu hainlerle niçin işbirliği yapıyorsun" demesi lazım.Değil mi ama?
  • 5 Yıl Önce

M. Nuna

Sözcü Gazetesi ve yazarları, Fetö'cü olmadığı halde Fetö terör örgütünü, hatta PKK'yı desteklediler, Ne için? (bunların ülkeye düşmanlığını hiç dert etmeden) sırf T.Erdoğan'a düşman oldukları için. Örnek, Çölaşan açık açık onlara oy vereceğini verilmesini istediğini yazdı. Tabii Uğur bey Çölaşan gibi olmasa da, o mahallede yaşadığı için, bilmediğimiz pek çok şeyi görmüştür. Alçak Fetöcü E.uslu ile bu karşılaşması, dileriz ufkunu açar...!
  • 5 Yıl Önce

Salihce

Emre Usluyu bir kere Türkiyede TV ye cikarsaniza.. Yüreginiz yetiyorsa!!
  • 5 Yıl Önce

vatandas

olurmu katrandan şeker cinsleri birbirine çeker?  
  • 5 Yıl Önce

osmanli

Ugur dundar ilk defa dogru birsey soylemis. Uslu vatan hainidir ve can dundar gibi hicde gizlemiyor hatta bundan yine can dundar gibi onur duyor. Ya RAbbi bu nasil bir zihniyet. Sen bizleri bunlar gibi olmaktan ve bunlarin serrinden koru.
  • 5 Yıl Önce

İzmitli

Al birini, vur otekine. Sanki bir birinizden farkiniz var, yiyin bir birinizi.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

ışıklarda uyuyacaksınız ama cehennemimn ışıkları
  • 5 Yıl Önce

BK

yiyin birbirinizi müstehak size
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

tiyatroya geeeel. Hepiniz yahudi-amerikanin elinde piyon usaklarsiniz, küfür tek millettir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23