• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte bir Müslümanla Yahudi'nin farkı!

Cuma namazından sonra Mescid-i Aksa'daki Müslümanlara saldıran İsrail polislerinden birisi, onlarca Filistinlinin arasında yalnız kaldı. Korkak Yahudi, arkasına bakmadan koşarak kaçarken, on beş saniye süren görüntü Müslüman ile Yahudi'nin farkını ortaya koydu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

emipne gibi trump'ı sırtına alaydı!
  • 5 Yıl Önce

Numan Taşcı

Katil israille ve abd ile ilişkilerimizi bitirelim.üslerini tesislerini şirketlerini kapatalım.ürünlerini yasaklayalim.YETER artık.bari bundan sonra sömürülmeyelim
  • 5 Yıl Önce

Aziz Metin

Ne fayda o kafiri linç etmemişler. Aaah keşke orada olsaydım.
  • 5 Yıl Önce

Hz Kur'an

Hangi Müslüman?
  • 5 Yıl Önce

Gence

Türkiyede yahudi istemiyoruz defolsunlar
  • 5 Yıl Önce

Bozkurt

Ermeni soykırımını tanıyan ve PKKyi eğitim veren, büyük Ermenistanın kurulmasını arzu eden, Akdeniz'de Yunan ile karşımızda saf tutan Filistin için nekadar meraklısınız? Allah'tan diliyorum ki Filistin bağımsız devleti kurlusun ve Filistin özgürlüğe kavuşsun, Filistin'i sevdiğim için değil çünkü hiç sevmem. Ama eğer Filistin özgürlüğe kavuşsa ve bağımsız olsa o zaman siz bunlar nekadar Türklere hain düşmandırlar göreceksiniz.  
  • 5 Yıl Önce

Mahmut

En çokta musluman oluyor 
  • 5 Yıl Önce

[email protected]

Dini bakma kardes her ikiside arap irki  
  • 5 Yıl Önce

ümmet

yani? Arap ırkı zina yapmışta türk ırkı yada kürt ırkı yapmamışmı? hangi ahlaksızlıktan türk kürt ırkı geri kalmışta onlar yapmış? Yeryüzünde kahramanlığıyla övünen türk ırkından yeryüzünün en fazla haini çıkmamış mı? bi gidin insanın ağzını bozmayın. Eğer biri ırkıyla soyuyla övünme şerefine sahip olabilseydi onlarda yeryüzünün en şereflileri peygamberlerin soyundan gelenlerin hakkı olurdu.

Hüseyin

Müslümanlar birleşebilse, tüm dünya bu adam gibi titreyecek. Bu ırkçılık fitnesi bizi bitiriyor.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23