• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümmetin umudu Türkiye! İsrail kınama ile durmaz

İsrail’in saldırılarına tepki gösteren STK temsilcileri, “Bu kalleşliklerin artık cılız kınamalarla durmayacağına hepimiz şahit olduk. 1.5 milyar İslam alemi zulme karşı sessiz. Bir tek Erdoğan Filistin’e sahip çıkıyor. Türkiye, gerek diplomatik gerekse de fiili anlamda İsrail’e bir ‘dur’ demeli” şeklinde konuştular.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÜMÜT

İsrail’in saldırılarına tepki gösteren STK temsilcileri, “Bu kalleşliklerin artık cılız kınamalarla durmayacağına hepimiz şahit olduk. 1.5 milyar İslam alemi zulme karşı sessiz. Bir tek Erdoğan Filistin’e sahip çıkıyor. Türkiye, gerek diplomatik gerekse de fiili anlamda İsrail’e bir ‘dur’ demeli” şeklinde konuştular. İŞTE BU GERÇEK TÜRKYE VE ERDUGANIN CESARETİ . AMA chp VE ONLARIN HAİN DOSTLARI AHMET DAVUTOĞLU VE ALİ BABACAN AKŞENER BU ZÜLME BİR CILIZ KINMAYLA ETİNE BİLİYORLAR.
  • 5 Yıl Önce

Cevat

HILAFETI getirmeden hic bir şey olmaz! KENDIMIZI KANDIRMAYALIM
  • 5 Yıl Önce

Zeki TOKAT

İlk Fiili yaptırım, Yahudi mallarını ve Yahudinin ortak üretmiş olduğu hiç bir malı ülkene sokmayacaksın. Öyle fertlere yahudi mallarını boykot edin/edelim demekle olmaz. İkincisi, aynı uygulamayı, diğer müslüman ülkelerden de devlet bazında isteyeceksin. Şimdilik aklıma geliverenler bunlar.
  • 5 Yıl Önce

Aziz Metin

Müslüman uyansa, zaten o Yahudi'den çok daha fazla (gerçi bu da onların planının bir parçası) biribirlerinin kökünü kurutmaz. İftar vakti bombalarla katledilen binlerce mahsum, ısı güdümlü füzelerle imha edilen binlerce kadın, çoluk çocuğun farkına varır ve o silahı kendi kardeşine değil düşmana doğrultur. Müslümanın uyanması böyle olur, gerisi boştur.
  • 5 Yıl Önce

Turgut

AKLINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN TÜRKİYE NİN İSRAİL İLE SAVAŞMASINI İSTİYOR SUNUZ BU ÇOK ZOR BÜTÜN BATI VE ABD SİZE KARŞI HÜCUMA GEÇER AYRICA DİĞER ARAP ÜLKELERİN HEPSİ İSRAİL İLE NORMALLEŞTİ FİLİSTİN KENDİ SOYDAŞLARINI İKNA ETSİN.
  • 5 Yıl Önce

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

İSRAİL TERÖR ÖRGÜTÜ MALLARINI ALMAYIN
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Ey millet sınır kapılarına dayanıp İsraile doğru milyonlar yola çıkmadıkça bu iş düzelmeyecek. Evde oturup play of süper lig şampiyonluğunu Kudüs ten daha çok takip edenlerle bu iş olmaz. İman sağlam 100 bin kişi İsraile doğru yola çıksın bakalım ne olacak. Kınamayla bu iş olmaz.
  • 5 Yıl Önce

Ademoğlu

sadece Mescidi Aksayı yada sadece doğu kudüs diyenler var..anlaşılan o ki 1940 lardaki filistin toprağına sahip çıkan yok...filistin naraları atanlar da filistinde laf olsun diye güya filistine sahip çıkılıyor sesimiz duyulsun diye politik olarak eski filistinden bahsetmiyorlar..küçük bir bölgeyi dile getiriyorlar..nasıl ki karabağın bir kısmı ruslara ermenilere terkedildi..ve bize de yukarı karabağ onlara aşağı karabağ kaldı..filistin de aynı olacak ..gerekirse operasyon yapılacak ama büyük kısmı israilde kalacak bu konu da burada kapanacak..ve bir taşla iki kuş vurulmuş olacak..hem kahraman olacağız hem de az bir toprağı geri alacağız güya ..kolay gelsin..biz israil devletini yeryüzünden silmeyi düşünürken biriler sadece doğu kudüs ya da sadece mescidi aksa desin..takiye güzel sanat hele ki tarihten bihaber halklara ilaç gibi geliyor..psikolojide buna bişey etkisi deniyor ve iyileşiyorsunuz..
  • 5 Yıl Önce

İlk kıblemiz

Cumhurbaşkanımız ayasofya açılışında darısı mescidi aksanın başına demişti mescid-i aksanın kurtulması da yakındır diye ümit ediyoruz
  • 5 Yıl Önce

Kaan

Bir gariplik var bu işte. İsrail’in zulmüne seyirci 1,7 milyar islam dünyası olamaz. Normal gelmiyor bana. Kudüs tüm dinlerin ortak değeri, İslam’ın ilk kıblesi ise sorumluluğu sadece Filistinlilerin olamaz. İslam coğrafyasındaki İslam’ı merak ediyorum nasıl bir islam anlayışı var diye? Bizden farklı olarak nasıl algılıyorlar ortak değerleri. Selahaddin Eyyubi’nin feryatlarını duyar gibiyim. Ne oldu size ey ümmet. Ya da zamanla ümmet kavramı değişti de biz mi bilmiyoruz. Gerçekten bir gariplik var. Ya bilmediğimiz çok şey var bu saldırıda ya da analiz edemediğimiz durumlar var. Ben çok basit düşünüyorum, İsrail arzı mevud hayali ve inancı için harekete geçti, Mescid-i Aksa’dan başladı ve İslam dünyasından olabilecek en güçlü tepkiyi ölçüyor. Ses bu kadar cılız ve zayıf ise tamamdır deyip yoluna devam ediyorlar. Dünya umurlarında değil. Olay bu kadar basit. Müşrik sinsi ve sabırlıdır. 16 yy başladılar islamı yozlaştırmaya ve bunu Suud, BAE ve diğer Arap ülkelerinde kısmen başardılar. Lawrens ilmek ilmek dokudu bu günleri. Bu sessizliğin temeli 17- 18 yy Vehhabilik ile atıldı aslında. Mescid-i Aksa İsrail’in tam kontrolüne geçerse islam coğrafyası o zaman sıkıntıyı görecek. Bugün sinsi bir plan olan normalleşmeye imza atan başta BAE olmak üzere İsrail’in zulmünü görecekler. İmdat diyecekler ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Kudüs tam işgal edilirse sıra Suudlara gelecek. Mekke var sırada. Suud bu gun bana kimse dokunmuyor sanıyor ama tüm bunlar Suud’a ve Mekkeye dokunma adımlarıdır. İşte o zaman etrafına yok mu kimse diye bakındığında aslında etrafının 17 yy da atılan adımlarla boşaldığını idrak edecek ve fakat nafile. Petrolün bitmez tükenmez cazibesi, batının sırf buyüzden onlarla geliştirdiği iyi diyaloglar gözlerini kamaştırıyor ve günlerini gün ediyor Arap’lar. Hiç kuşkusuz Filistin parça parça İsrail’in eline geçiyor ve Filistin tam olarak İsrail egemenliğine girdiğinde işte film o zaman başlayacak ve Eyvah biz ne yaptık dediklerinde ço geç olduğunu anlayacaklar. Türkiye çok dikkatli olmalı. Araplar asla Türkiye’den yana tavır almayacaklar konu Kudüs bile olsa. Türkiye’nin Araplardan bağımsız Avrupa ile bu işi çözmeye çalışması çok daha mantıklıdır. Filistin meselesi Arapların meselesi olmaktan çıkmış durumdadır. Olayı hak ihlali, insani açıdan Avrupa’nın gündemine taşımalı. Kudüste açılan Erdoğan posterleri İsrail ile Türkiye’yi bir çekişmenin ortasına itiyor. Evet Kudüs meselesi bizim kutsalımızdır ve uluslararası arenada, BM de ve Avrupa’da bu konuyu diplomatik olarak işlemek gerekiyor.
  • 5 Yıl Önce

kirmizi pazartesi gibi.... SESSIZ KALIP, CIDDI YAPTIRIM EYLEMI OLMAYAN DUNYA/SEKTORLER-KURUMLAR/INSANLIK KATIL SIYONISTIN SUC ORTAGIDIR!!!

11.000 filistinli sehid edilip, toprak/evkeri gaspedilirken, terorist israil simartilip tesvik edilirken sessuz seytan-suc ortaklari...eger bunlarin milyonda biri mesru mudafaa kapsaminda yapulsaydi DUNYAYI ATAGA KALDIRIR ADETA 2.HOLOKOST ILAN EDER TERORIST ISRAILI MAZLUM GOSTERIRLERDI....KAHPEYSINIZ KAFIR/KAFIRLESMIS ZALIM KAVIMLERSINIZ TOPUNUZ
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

REİS, HAZIRIM,israillileri, gebertmeye.
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

Fiili anlamda nasıl olacakmış onu da biraz açıklasalardı bari.
  • 5 Yıl Önce

1905

Türkiye son kaledir Türkiye cumhuriyeti devleti var oldukça filistin düşmeyecek Türkiye cumhuriyeti devleti son kale eğer düşerse ne filistin nede islam coğrafyası ayakta kalması mümkün değildir hepsi çöker çoğu müslüman ülkesi zaten kendini satmış kimileride kafasını kuma gömmüş kimi ülkede iç savaş olduğundan kılını dahi kıpırdatmıyor tüm islam ümmet-i bir olmadığı sürece kan ve göz yaşlarının akması durmayacak sadece bizim ülkenin kınaması veya fiilen bir şey yapmasıyla yeterli olmaz birlikten güç doğar bu gücün oluşması için tüm müslüman ülkelerin bir ve beraber olması şart
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23