• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişleri'nden İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararıyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti’nin sözleşmeden çekilmesi, kadına karşı şiddetle mücadeleden ödün verme olarak yorumlanmamalıdır." ifadeleri kullanıldı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kim inanıyor buna?

ABD başkanı Biden'ın telefon açıp konuşmadığı tek ülke başkanı bizim cumhurbaşkanı ama İstanbul sözleşmesi için bizi eleştirdi. Kimse bizim iktidarın açıklamalarına, sözlerine inanıp, güvenmiyor.
  • 5 Yıl Önce

Amine

Bu sözleşmeden sonra kaç tane kadın öldürüldü hangisini engelledi tam tersi daha da artırdı çünkü kadını korumak yok adaletsizlik var erkekle kadını birbirine düşürmek var sorun sadece erkeklerde mi
  • 5 Yıl Önce

yiğit

sözde kadın hakları adı altında TOP ları besleme kararıydı ELHAMDULİLLAH çöp oldu 8 milyon dolar gönderiyor. kafirler ne için senin benim çocuğumu parayla kandırıp top etmek için.
  • 5 Yıl Önce

Levent

ab ve amerikan ürünlerini boykot etmemiz gerek
  • 5 Yıl Önce

Doktor

Kafirleri BOYKOT EDİN
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23