• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ'dan yeni parti açıklaması

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Habertürk TV'de katıldığı programda yeni bir parti kuracağını ve bu partinin milliyetçi bir parti olacağını söyledi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aga bu ne saçmalıktır ?

108 parti ne için burası Çin mi ? Yada Hindistan mi ? Bakın onlara parti sayısı kaç ? Bizde nedense herşeyin suyunu çıkarmak adet olmuş. Bir sayı sınırlaması ve şartları belirleyin bunun sonu yok bu gidişte 250 geçeriz heralde dünyada örneği de yoktur. Hayırlı traşlar.
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Seçim baraj i da düşerse sen seyreyle kurulacak hükümetin içinde her partiden milletvekili olur çünkü tek başına hükümet zor
  • 5 Yıl Önce

Gedikli

Milliyetçileri üç parça neden dört parça olsun. Şuursuz hareketler bunlar. Bu ülkede kürtleri temsilen bölücüde olsa tek parti var. Türk milliyetçileri neyi paylaşamıyor. Bence sorun Türk milliyetçiliğini icsellestirmemiş olmaları. Bunların ki menfaat ülkücülüğü. Tek bayrak altında bir olamayanlar dünyada turanciliga nasıl oynayacakları. Bence zil takip oynasinlar en azindan spor olur.
  • 5 Yıl Önce

Millet

Maralıya kızıyor, hain demeye, fetöcü demeye getiriyor. Ancak onun emrini yerine getirip parti kuruyor. Ne demek şimdi bu. İzah edelim. Maralı. ipe serdiği milliyetçilerin ipten gideceğini anlayınca Bu, ikide bir pardon yanılmışım diyen siyaset profuna bir vazife verdi, parti kurma vazifesi. Kendisi söylüyor, maralı buna demiş ki, parti kur, hatta parti kurarsa ne kadar oy alır onu da araştırmış. Burada maralın ve bu kullanışlı profun amacı ipten kurtulan Milliyetçilerin MHP ye geri dönmelerini önlemektir. Şimdi bu prof ölümüne Reis ve Bahçeli düşmanlığından, bu Geri dönmek isteyen Milliyetçileri kendi kuracağı partide konselide edip Cumhur ittifakına göndermeyecek. Sonuç olarak bu Milliyetçiler zillet ittifakının içinde tutulmuş olacak. Yani aslında, hoca ile maralının kavgası, danışıklı döğüştür, kayıkçı kavgasıdır.
  • 5 Yıl Önce

Nihal

Ben dinledim amacı iktidara kaybettirmekmiş CHP den uzakmışmış ama sonuç CHP ye yarayacak
  • 5 Yıl Önce

isimsiz

tüh tüh umudunuz yok mu İYİ PARTİ’den geçişler olacak İYİ PARTİ eriyecek,yani böyle olmayacağını biliyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Yüzde 1 de sana verirler
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Vay akıllı seni ya tek milliyetci MHP başka partiye ihtiyaç yok
  • 5 Yıl Önce

taka

108 parti dünya rekoru olsa gerek. Tam bir politik çöplük!! Bir de işe yarasalar. Kafası bozulan, evde karısıyla kavga eden, daha önce üyesi/millet vekili olduğu partinin başkanıyla pişti oynayamayan herkes bir parti kuruyor. Bir parti de ben mi kursam acaba?
  • 5 Yıl Önce

Mesut SARP

Bu partide MHPden yüzde bi kaç daha götürür yani MHP dahada eriyecektir.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Her parti kuran korkudan mutlaka Atatürk'ün arkasına sığınır sizde halkın değil kemalizin emrindeyiz desenize millet anlasin
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Bu siz eksiktiniz neyse kurun da en azından maksat CHP bölmek olsun kurtulalım Kemalizm zihniyetinden...
  • 5 Yıl Önce

Bir milyon parça

Böyle saçma sapan iş olmaz. 108 parti varmış. Bin parçaya bölünmek hiçbir faydası olmaz. Aksine tamamen zarar
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23