• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ruslar teyakkuza geçti: En tehlikelisi Türkiye!

NATO'nun Karadeniz'de başlattığı Poseidon 2021 tatbikatı Rusya'yı harekete geçirdi. Yunan ve Rus medyasında uzmanlara dayandırılan iddiaya göre tatbikat Rusya'yı hedef alıyor. Türkiye'nin Kremlin'i "kızdıran" ilişkilerine değinilen analizlere göre, Ukrayna'ya destek amacı da taşıyan tatbikatın Rusya'yı şimdiden tedirgin etmeye başlayan başka hedefleri de bulunuyor.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mustafa divarcı

işimiz zor ALLAH bize yardım etsin.Kafİrler zahirde ne kadar birbirlrrine karşı görünsede hakikatda birbirlerinin dostları ortaklarıdır.Mümmünler neden birbirlerinin dostu ortagı olamıyor.Her şeyin üstünde olan ALLAHA rağmen.ONUN İÇİN YANLIŞ BİZDE YANLIŞIMZI DÜZELT NE OLUR ALLAHIM.AMİN.
  • 3 Yıl Önce

Kim olduğum çoğ mu önemli

ABD ikili oynuyor. İşin içinde sadece Ukrayna yok. Çoklu amaç güdüyorlar. Hem Türkiye, hem Ukrayna hem Rusya var. Akdeniz boyutu ayrı. Yunanistan sadece maşa. Asıl görmemiz gereken boyutu da 3.Dünya savaşı. Asıl görmemiz gereken şu ki; ABD'nin ve diğer ülkelerin attıkları adımlara dikkat ederseniz bütün yollar 3. dünya savaşına çıkıyor. Demesi bendenizden. Bu arada vayyy İsrail'in halına. Vayy ABD'de ki siyonist Yahudilerin halına. Vayyy ABD'nin kendi halına. ABD-Rusya savaşır. Türkiye- Yunanistan savaşır. İsrail 2022'nin temmuzunda çok kötü olur. Esed Önce Rusya'ya kaçar, bir zaman sonra da bir Ortadoğu ülkesine yerleştirirler. Türk-Yunan savaşı üç ay sürer.Zafer Türkiye'nin olur. İnsanlar akın akın İslam'a koşarlar.Her şeyin en ama en doğrusunu ALLLAH (cc) bilir. Biz aciz kulcuklar ancak tahmin ederiz, duyduğumuzu söyleriz. Kalın sağlıcakla.
  • 3 Yıl Önce

Kavkaz

zeyrek rumuzlu kardeşim ve rusya için açıklama yapıyorum. ben rusyanın Türklerle dost olması gerektiğini söylerken şu anki Türk hükümetini ve hulusi gibi bu hükümetin bakanlarını kastetmedim (bunlar tabiiki korkar, korkmasalar şaşardım zaten). ben Türkleri kastettim. rusya Türklerle dost olmalı. şu anki Türk hükümeti ve bakanları Türkleri temsil etmiyor. proje eşbaşkanlığını yaptıkları siyonistleri ve kürtleri temsil ediyorlar. yani şu anki hükümet Türkiye karşıtı. hükümet kalıcı değildir, elbette gidecek, önemli olan rusyanın Türklerle, Türk milleti ile dost olması ve düşmanlık yapmaktan vazgeçmesidir. düşmanlık yaptıkça rusya çökecek. umarım bu kez anlaşıldım.
  • 3 Yıl Önce

zeyrek

Yunanistan'daki abd üsleri genellikle helikopter, mesafe dolayısıyla Rusya'ya karşı olduğunu zannetmiyorum muhtemelen Türkiye'ye yönelik, bir planları yada öngörüleri var muhtemelen. Ayrıca Rusya'nın Türkiye'den koktuğunu zannetmiyorum. Uçak krizinde hulusi'nin ne kadar korktuğunu herkes biliyor, ayrıca idlib şehitlerinin intikamı alınamadı; yani bu hükümetten dolayı putin'in hiçbir korkusu yok.
  • 3 Yıl Önce

Kavkaz

Türklerle dost olmanız gerektiğini söylemiştim. sizse ne yapıyorsunuz? suriyede Türk askerlerini kahpece öldürüyorsunuz, libyada Türkiye karşıtı her türlü eylemi yapıyorsunuz. Azerbaycan'da Türkiye'ye karşı yine elinizden geleni yapıyor ve soykırımcı ermenileri hala destekliyorsunuz, hala karabağı ermenilere vermeye çalışıyorsunuz. her yerde Türkiye'ye karşı işler yapıyorsunuz. o zaman suçluyu başka yerde aramayın, suçlu kendinizden başka birisi değil. hem Türklerle dostluktan bahset, hem de Türklerin arkasından yapabileceğin ne kadar düşmanlık varsa yap. olmaz böyle. hainlerin cezası ölümdür. yıkılacağınızı söyledik. Türkle dost ol, başka çaren yok.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23