• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Zengin'den 'çıplak arama' yanıtı! O soruyu sordu

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez" sözleriyle çıplak arama iddialarını reddetti.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

salihce

100 lerce kadin ayni seyi yasadi ve anlati.  
  • 5 Yıl Önce

KARAR VER KADIN

İKİ AY ÖNCE BEKLER DEMİŞSİN ŞİMDİ BEKLEMEZ DİYORSUN !? KARAR VER.
  • 5 Yıl Önce

HALK TV ALLAHTAN VAR

BÜTÜN İKİ YÜZLÜ AÇIKLAMALARIN HALK TV DE GÖZLER ÖNÜNE SERİLİYOR.HALK TV İZLEMEYEN YOUTUBE DA İZLEYEBİLİR.
  • 5 Yıl Önce

B. Oğlu

Özlem hanım çok yerinde ve nezih bir açıklama yapmış.  
  • 5 Yıl Önce

Dere

kocanının kimliği neden gizli, ona cevap ver.?
  • 5 Yıl Önce

Alparslan

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez" .....özlem hanım bunlatı Diyerek acaba onbinlerce belki de yüzbinlerce kadına hem türkiye de hem dünyada hem geçmişte hem de gelecekte bu duruma maruz kalmış kalan sesini dahi üzüntüden çıkaramamış kadınlara iftira atmış olabilir mi? 
  • 5 Yıl Önce

ERDEM MASTAR

Özlem hanım her hanım onurludur 
  • 5 Yıl Önce

Geo

Konuştukça batıyorsun 
  • 5 Yıl Önce

Serdar

Mahkumlarında hakkı vardır insan haklarına dikkat edilmesi lazım iyi araştırılması lazım böyle olaylar
  • 5 Yıl Önce

ALİ

bu kim ya
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

Mevzu hapishanelere girişteki aranma meselesiyse evet kadın erkek fark etmez girişte mahkumlara çıplak arama yapılıyor. Hatta sakallı olanların sakalı kesiliyor. Giyime karışılıyor vs.
  • 5 Yıl Önce

Emir bereket

Binlerce insana bu dramı yaşattınız sözde dindar görünümlüler!! Kuldan utanmanız zaten yoktu, Allah korkunuz da kalmamış. Ve dahi Akit, bütün bu insanlar ahirette yakana yapışacak. Bir darbe bahanesiyle o kadar çok masuma zulmettiniz ki, yıllarımı bu sözde davanın bir ferdi olarak geçirdiğime dehşetengiz pişman oldum.
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

eyyyyy CAAAAHAAAAPEELİLER AMERİKA REİSİMİ TÜRKİYEYİ KISKANDI REİSİM AYA ÇIKIYOR DİYE YALANDAN MARS A SÖZDE ROBOT BOZMASI BİRŞEY GÖNDERMİŞŞLER.REİSİMDE JUTİTERE MEKİK GÖNDERİR MARS NE MARS NE.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23