• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan'ın sosyal medya pozu çok konuşuldu!

Sosyal medya hesabından temizlik yaparken çektirdiği fotoğrafı paylaşan Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yunis

Bu kadar da övmeyin. Danimarka denen ülke ve onun gibiler suriyeden gelen mültecilerin alyanslarını dahi almadılar mı? Gelmesinler diye sınır çekmediler mi? Mazluma her türlü eziyeti yapacaksın sonra cam sileceksin. geçelim bunları şirin gösteren pozları yayınlamayı. Akit haber olarak sizleri de kınıyorum.
  • 5 Yıl Önce

asim keskin

Avrupaya ilk gelen nesil can alici tespiti yapmis ve tarihe kalin harföerle yazolacak o atasözünü yazmislardi. "Dinleri var isimiz gibi, isleri var dinimiz gibi".Avrupada bir Bakan, basbaka, genel müdür neyse artik gittigi heryere kendi esyasini kensdisi götürür. bizde ise saginda solunda arkasinda önünde yürüyen bir Güruhla gider. dogumdan baslayarak icimize Sultanlik, padisahlik kirallik, kiralicelik presseslik aski yerlestirilir. Sünnet olurken Padisah oluruz, düsünde Pres/prenses, isimiz varsa kiral...yuh bize demedem edemiyorum.
  • 5 Yıl Önce

Tarafsız

Eyvaaahhhh, itibardan taviz vermiş.
  • 5 Yıl Önce

huccet

Sadece İstanbul, yaklaşık olarak üç tane Danimarka nüfusu kadar var. Biraz dünseniz ya, neden Almanya Fransa vs. başbakanları değil de, Danimarka Finlandiya gibi ülkelerin başbakanlarını böyle görüyoruz??! Bunu bu kadar büyütmenin gereği nedir?
  • 5 Yıl Önce

YAHYA KAPTAN

Ne kadar mutevazi ve hoş bir örnek. Normal bir insanîm mesajı veriyor. Helal olsun.
  • 5 Yıl Önce

Turk

Fakirler ne olcak itibardan tasarruf olmaz
  • 5 Yıl Önce

atmaca

gençler ve orta yaşı dolduran insanlar batıdaki ülke başbakanlarının yaşam tarzını görüncü birde bizimkilere bakıyor ve islamdan, kurandan ve müslümanlardan soğuyor.
  • 5 Yıl Önce

ALP

Milleti (dünyayı) dolara bağlılıktan, esir ettikten sonra ikinci büyük bir buhrana götürürken şirinlik pozları ile kendilerine çektirmeye çalışmaktalar.  

yusufoğlu

ben bizim başkan reis e bakınca gurur duyuyorum ve iyiki gerçek bir müslüman başkanımız var diyorum  

mutmaine

önce ülkesindeki İslam düşmanlarını temizlesin...iki gün geçmez İslama hakaretler yine başlar...imansız olunca gidecekleri yer belli...göstermelik reklam hepsi
  • 5 Yıl Önce

dede

bizim siyasilerde sanırsın haşa ülkeyi ben yarattım modunda..ne güzel mülayimlik
  • 5 Yıl Önce

Seyfi

Güzel kardesim, Danimarka, Norvec,isvec,isvicre gibi bazi ulkelerde Cumhurbaskanina,Basbakana Milletvekillerine bile ihtiyac yok. Vatandaslari inanilmaz derece kurallara uyuyor, kurala uymayan maalesef genellikle yabanci kökenliler. Bu yüzdende yabanciları istemiyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23