• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’cü generalden bomba itiraf! “Rütbemi o taktı ben de elini öptüm”

FETÖ'nün yakalanan kritik isimlerinden bomba itiraflar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emekli general Serdar Atasoy da örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Teğmen olduğu 1996 yılında rütbesini örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını, kendisinin de bunun üzerine Gülen'in elini öptüğünü itiraf etti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatan

Din kisvesine bürünen Fetö örgütü ile işbirliği yapıp, hırsızlıkla hâinlikle haketmedikleri mevkilere gelip, maaşlarının bilmem ne kadarını ömürboyu 《himmet》 adı altında örgüte 《haraç》 veren , 《iyilik hareketi》olduğunu idaâ eden bildiğin Şakî 《kötülük》 hareketi bunlar resmen!!!
  • 5 Yıl Önce

rütbe takmaya da mı maydonoz oldu la bu?

Fetö nasıl takıyor rütbeyi? Kara harb okuluna gidiyor, kütük çakılan kürsünün altına saklanıyor, tam bu oğlanın rütbesi takılırken yırtık dondan çıkar gibi 'fırt' diye kapağın altından çıkıp rütbeyi mi takıyor? Kimse görmüyor mu bu ipneyi?
  • 5 Yıl Önce

meyyid

bu hainler ordudayken savaş olsaymış halimiz nice olurmuş.. 
  • 5 Yıl Önce

İmam Hatip

Neler olmuş da haberimiz yok. 
  • 5 Yıl Önce

Yav General

El öpme ne dizinin dibinden ayrilmiyordu. 
  • 5 Yıl Önce

Ulvi

Allah bu ülkeyi işgal edilmekten gerçekten korumuş.Bunlarla bu ülke savunulabilirmiydi?
  • 5 Yıl Önce

Millet

Cumhur başkanımıza, fetöcü iblisleri siz yerleştirdiniz diyenler, bakınız bu iblisin uşağı general, 1996 da teğmen olmuş 1992 de Harbiyeye girmiş, şayet askeri liseden ise, 1988 de askeri liseye girmiş. Şimdi soruyoruz bu tarihlerde iktidarda kimler varmış, bu kepazelerin, ordunun içine girmelerine hangi Atatürkçüler, hangi ulusalcılar, hangi milliyetçiler, hangi istihbaratçılar müsaade etti. Kimmiş devletin içine bu rezil, cıa köpeklerini yerleştirenler.
  • 5 Yıl Önce

Allah'ın bir kulu

Elini mi öpmüş? Yok bana kalırsa ...... öpmüştür. Sen onunsayesşnde o kadar yülseleceksin ama sadece elini öpeceksin?
  • 5 Yıl Önce

Resat

Genelkurmay emeklisi paşamız, herşeyden haberiniz var ve konusuyorsunuzda birtek bilmeniz gerekenlerden haberiniz yok öylemi? Bu olan lardan haberiniz yok öylemi? En son babalar duyar filmi gibi.
  • 5 Yıl Önce

sütçü İmamın torunu

p.....k yurt içinde olsan sanki dahil olmayacaktın sümüklü un avanaleri
  • 5 Yıl Önce

gercekler

baska ülkelere kulluk edenler kendi memleketlerine faydası olmaz bu fetö .pkk.daeş hepsi için gecerli arkalarındaki ülkeler paraları veririler onlar yaparlar
  • 5 Yıl Önce

gercekler

baska ülkelere kulluk edenler kendi memleketlerine faydası olmaz bu fetö .pkk.daeş hepsi için gecerli arkalarındaki ülkeler paraları veririler onlar yaparlar
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23