• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB'nin 'cenaze aracı' rezilliği tepkilere neden oldu

İstanbul'da kar yağışı sonrası hayat felç olurken cenaze araçları da bundan nasibini aldı. İBB'ye ait bir cenaze aracı kış lastiği olmadığı için patinaj çekerken aracın vatandaşlar tarafından itildiği görüntüler tepkilere neden oldu.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Hala İBB yi savunan, hangi yöntemle düşündüklerini çözemediğim kişiler var burada. Onlara tavsiyem İBB nin 1,5 yıldır yaptığı tek bir hizmeti düşünüp bulmalarıdır. Zira İBBnin tek yaptığı Akparti zamanında yapılmış hizmetleri aça aça bitirememek.
  • 5 Yıl Önce

Sözde araba parkı müdürleri ne iş yapar

ibb nin sözde araba parkı müdürleri ve yardımcıları ne yapar? Bunların makam odasında takvimleri yokmu? Kışın geleceğini bilmiyorlarmı? Adam olsalardı zamanında kışlık lastik taktırırlardı.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Akif

25 yıldır ak parti yönetti hiç bir sıkıntı yaşanmadı. bu ülkede chpkk varsa zulüm var çile var kuraklık çöplük susuzluk demek.
  • 5 Yıl Önce

İmamoğlu

Aziz vatandaşlarım sevgili istanbullular, bundan sonra size karda kışta ölmeyi yasaklıyorum. Kara kış aylarında lütfen beni daha fazla zora sokmayın. Kış tatiline gidin benim gibi ama sakın ölmeyin.
  • 5 Yıl Önce

Emir

İstanbullulara müstahak.Chpnin hiç hayatında başarı tablosu varmı.
  • 5 Yıl Önce

oflu baba

HER SEY. COK. GUZEL. OLACAK. TEK. BIR. SOZE. ISTANBULUN. OYUNU. ALAN. IMAMOGLU. BUYUK. ADAMSIN. HELAL. OLSUN. SANA. BOYLE. BIR. GERI. ZEKALI. ISTANBUL. HALKINA. SEN. COK. BILE. GELIRSIN. CENAZELERI. BILE. GOMDURME. GITSINLER. MEMLEKETLERINDE. GOMSUNLER. NEREDEN. GELDILERSE. ORAYA. GITSINLER. HAKKIMDA. KIM. NE. DUSUNUYORSA. ALLAH. ONA. IKI. KATINI. VERSIN. SIKIYSA. SIMDI. KUFUR EDIN. DOGRU. KONUSAN. BANA. YAZIK. OLDU. ISTANBULUN. 4. SENESINE. BUNLARIN. TEK. SUCLUSU. DUNYADA. ESI. BENZERI. GORULMEMIS. HIZMETLER. YAPAN. YAPTIGI. HIZMETLERI. ANLATAMAYAN. ZAVALLI. DILSIZ. BINALI. BEYIN. KONUSAMAMASIDIR.
  • 5 Yıl Önce

Durmus

AKP zamanında, arabalar hiç patinaj yapmazdı.  
  • 5 Yıl Önce

Can Dara

Sizin yapacağınız haberciliğe  
  • 5 Yıl Önce

Ali Veli

Ne kadar cig bir haber. AKP doneminde kar yagarken sorun yasanmiyor muydu?
  • 5 Yıl Önce

Bfbfbfb

CHP muhalif yapmada hiç bu kadar alçalmamıştı sizde gördük
  • 5 Yıl Önce

Leventbay

Herşeyi ibb ye baglamanız saçmalık ötesi .  
  • 5 Yıl Önce

murat

yazık ki ne yazık.sn cumhurbaşkanı düşmanlığı İstanbullu ya acı olaylar gösteriyor .tecrübe etmeden anlasalar di keşke .belki pişmanlıkları vardır
  • 5 Yıl Önce

Ümüt

BU DAHA BU DAĞINDA GÜRÜNEN YÜZÜ DEYİL .SADECE BİR DAMLACIK
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23