• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pandemiyi biliyorlar mıydı? 1 sene önce yayımlanan çizgi roman şok etti!

ABD merkezli IDW Publishing Şirketi bünyesinde çıkartılan IDW Comics dergisinin, pandemiden önce Pandemica adlı 5 sayılık bir seri yayımladığı ve söz konusu çizgi romanlarda kitlesel ölümlere dikkat çektiği ortaya çıktı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rabia Zafer

Corona, ile ilgili filmler, çizgi film, çizgi roman bu kadarı tesadūf Olabilir mi? Hayır.
  • 6 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Yazılım şirketi sahibi olan ve tıp biliminde her hangi bir ehliyeti olmayan Bill GATES 2015 yılında : On yıl içinde milyonları öldürecek bir salgın bekliyorum,diyordu ! Ve pandemi 2022'den önce bitmez dâhi demeye devam ediyorken,bu derginin de bildiği sır olmamalı.
  • 6 Yıl Önce

Ömer

Artık koruna virüs lafı duymak istemiyorum . Bıktırdılar artık yeter . Haberlere de bakmak istemiyorum . Milleti paranoyak yaptınız . ..
  • 6 Yıl Önce

Adsiz

Virüsün geleceğini Şeyh Nazım yıllar önce söylemiş anlatmış sohbetinde. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. 
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

KORONA ZENGİN YAHUDİLERİN OYNADIĞI DÜNYADA KAOS ÇIKARTMA OYUNUDUR. koron a aşısına çok dikkat edin. erkek çocuklarını kısırlaştırıp gay , kız çocuklarını kısırlaştırıp feminist ruhlu yapıyormu. yahudilerin icadı olan aşıya şüpheli yaklaşın derim. BİLMİYORLARSA BURADAN ÖĞRENSİNLER BİLİM ADAMLARINA DUYURULUR ; yahu yeter bıktık bu korona haberlerinden. önümüze her geldiğinde aksırık öksürük tıksırık nöbetlerine giriyorum. korona bana ben geldim diyor. bıktık illallah yeter yahu. Korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. çünkü grip enfeksiyonu demek vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. senede veya 2 senede bir muhakkak temizlik yapar. çaresi hastalık esnasında bol bol günde 5-6 su bardağı nane limon ıhlamur kaynatıp için. en az 8 gün sonra daha rahat pisliği atarsınız. bu yaşlılarda biraz daha ağır geçer. eğer insanlar grip yani korona olamazlarsa o pislik vücut içinde birikir ya kanser yapar ya başka bir hastalık yapar. yani koronasız grip enfeksiyonsuz yaşam yoktur.
  • 6 Yıl Önce

Abdullah

Ortada gribe benzeyen ancak özellikle yaşlı ve hastalarda daha ağır geçen bir hastalık var. Ancak bunun sebebi, nasıl yayıldığı belirsiz nasıl engellenebileceği belirsiz. Ancak bunu 1-insanlara aşı yoluyla içeriği bilinmeyen bir şeyler enjekte etmek, 2-Ekonomiyi batırarak insanları bağımlı hale getirmek için, 3-İnsanları birbirinden uzaklaştırarak birlikte mukavemet yeteneklerini yok etmek için kullandıkları açık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23