• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan öğrencilere müjde! Yeni burs miktarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine ve akademik kariyer yapanlara müjdeli haber verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Memoli

Bizde gözu duymaz 'ne kadar inkarci insan var bu gözü duymaz insanlara ilçelerini versen ili isterler. Bizde öğrenci okuttuk hiç isyan etmedik. Bereket versin allah razı olsu dedik şükür ettik. Bende memurdum hiç isyan etmedik bu 'ne doyumsuzluk chp döneminde ac yattığım gün oldu yinede isyan etmedim.
  • 6 Yıl Önce

Uğur

Bu burs genelde kızlarımıza verilecektir ki bu sayede evlenmeyip erkek işlerine hazırlansınlar, böylece sıradan erkek kocalar yerine patronları ve âmirlerine çalışsınlar ve sıradan zavallı Müslüman erkek yerine o kudretli beyleri güçlendirsinler ve en nihayetinde yalnız ve mutsuz kalsınlar. Evet, belki yalnız ve mutsuz kalacaklar ve belki sade erkek vatandaş daha da ezilecek, ama ülkemin yaşlı ve güçlü patronları ve âmirleri ve siyasetçileri daha çok kâr edecek ve daha çok hayat hoşluğu yaşayacak. Önemli olan onların hayat hoşluğudur. Önemli olan onlardır. Her şey onlar için.
  • 6 Yıl Önce

mehmed

sanki karşılıksız veriliyorda müjde diye haber yapılmış. ayıptır. eğitim sonrası çocuklardan faiziyle alınıyor bu paralar hatta evlerine haciz gönderiliyor. nesi müjde bunun.
  • 6 Yıl Önce

Turgay Ercan

Kurulduğu günden bu güne oy verdiğim Ak partili yetkililer Reis burs miktarını açıklamış tutar çok önemli değil öğrenci adam için 1 tl bile kıymetli ancak şunu söylemeliyim ki 3000 tl maaşla çalışan ve başkaca geliri olmayan benim üniversiteye giden ve iki tane daha okuyan kardeşi olan oğluma çıkmayan bu burs çevresinde mal mülk sahibi iş yeri olan lüks arabası olan babası annesi memur çalışan bir çok arkadaşına çıkmış. Sözün özü bursu almaya hak kazananlar nasıl belirleniyor adalet bunun neresinde.  
  • 6 Yıl Önce

Dadaş

başkan bu müjde yerinde zina millipiyango faiz bundan sonra yasaktir deseydi daha iyi olmazmidi?  
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23