• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Herkesi ilgilendiriyor! Poşet fiyatları...

Ücretli poşet uygulamasında ikinci yıl da tamamlandı. Poşet üreticileri ve tüketiciler, “25 kuruşluk fiyat bu yıl da değişmesin” derken, yılın ilk 10 ayında poşet kullanımı yüzde 73, karbon salımı 1.2 milyon ton azalma kaydetti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

istanblue

çevre için değil para için yapıldığını herkes biliyor. millet de bu yüzden oy vermiyor artık zaten size.
  • 6 Yıl Önce

Abdrhman

Zam yapın sonrada seçim torbalarının içinde eşelenip oy arayın. Anlaşılan Daha İstanbul secimlerinden ders çıkarmamış akp. Siz naylon poşetlerle uğraşın karşı taraf malı götürsün
  • 6 Yıl Önce

Ayhan Sırma

Aslında alış verişi tane tane yapacaksın o zaman poşete ihtiyaç kalmaz. Alışverişi yapıyorsun ilk poşet neden ücretsiz olmuyor ne kadar saçma yaptığımız alışverişi eldemi taşıyacağız en iyisi alışverişi sınırlamak. Alışverişlerimde kasada poşet alacakmısınız diye sorarlarsa aldıklarımı derhal iade ediyorum sanki aldıklarımı cebime koyup götüreceğim.
  • 6 Yıl Önce

Tr.

Eskiden market poşetlerini bedava diye hunharca alan kesim vardı.Onların yoluna taş kondu,bu doğru...Lakin %73 yanlış...Öncelikle yeni büyük torbalar satın alınmaya başlandı.Yine parayla diğer ebatlarda bulunan poşetlerin alımına yöneldi insanlar.
  • 6 Yıl Önce

Pazarcı

Valla bir zam yapmaları lezım eskiden trilyonlar ödüyordu şirketler poşetlere şimdi cepte kaldığı yetmiyor gibi birde poşetten para kazanıyorlar poşetin maliyetine mutlaka zam gelmiştir karları azalmıştır yazık yapsınlar on kuruşluk poşete birzam elli kuruş falan olsun ancak idare eder marketleri başka kalemlerden kazanamıyorlar bari poşetten kazansınlar olmazsa devlet çevrecilik adı altında bulduğu gibi yeni bir formul bulsun marketciklere.
  • 6 Yıl Önce

İdo1

Poşet uygulamasından trilyonları götürdü şirketler en azından paraları ceplerinde kaldı halkımız ne kazandı hiç şimdi halkcımı oluyor bu hükümet
  • 6 Yıl Önce

mert

şu saçmalığa artık son verilsip kağıt poşetlere geçilsin
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23