• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan’dan çifte müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığına PKK’cı bir ismin getirildiği Türk Tabipleri Birliği ve benzeri yapıların başlarındaki ‘Türk’ ve ‘Türkiye’ ifadelerinin kaldırılacağını müjdeledi. Cumartesi günü Fatih sondaj gemisini ziyaret edeceğini ve çalışmaları yerinde inceleyeceğini de bildiren Başkan Erdoğan, “Hem yeni rezerv miktarını açıklayıp hem de yeni müjdeler vereceğiz” dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

serhat

zam yapmayın yeter bayıldık zam zam zam....... ötv zam ....ilk müjbe berat bey ile konuştum zam yapmayacak olsa keşke reis:)
  • 6 Yıl Önce

demir

Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınmasın da;gereken ne ise o yapılsın.Türk milliyetçiliğini ayaklar altına almak isteyen insana fazla güven olmaz.
  • 6 Yıl Önce

Nadim Hatipoğlu

REİS ALLAHcc yar ve yardımcın olsun amin.icerde dışarda bu kadar zalim ve yardımcıları varken bu kadar yatırımı bu kadar hizmeti ve içerdeki dışardaki hainleri destekleyip ittifak yapan soysuzlar varken ALLAHcc izni ile Müslüman Türk milleti ne ülkemize şahsınıza inşaallah bir zarar vermeye çekler.
  • 6 Yıl Önce

Bak ey Koca Reis, istediğin kadar müjde ver yine de yaranamazsın.Bu milletin kapısının önüne birer kese altın bıraksan yine de yaranamazsın. Niye mi? Çünkü insanoğluna ALLAH (cc) bile yaranamamış. Ha diyeceksin ki ben vazifemi bilirim. Bil. Ama ben de diyorum ki yaranamazsın. Diyeceksin ki benim kimseye yaranma gibi bir derdim yok. Derim ki senin derdin milletin ne var ki millet olmuş bir illet. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Diyeceksin ki yaranamasam da milletim için elimden geleni yaparım. Derim ki bu ahlak iyi bir ahlak. Çünkü bu ahlak Peygamberimizin ahlakı. Erenlerin, evliyaların ahlakı. Sadıkların ve Salihlerin ahlakı. Ariflerin ahlakı. Kısacası kalbi selim olanların ahlakı. Ama unutma, YARANAMAZSIN. Çünkü O bile yaranamadı. Ama ne yapıyor yine de veriyor, yine de veriyor. Peki neden veriyor. Neden? Çünkü burası dünya. Burası imtihan dünyası. Herkes vazifesini yapacak. Ama imtihanı kazanacak ama kaybedecek. Gerçek hayat olan ahiret hayatında da ektiğini biçecek. Unutma Reis, böyle bir soruya vereceğin cevap “Ben Allah’tan başkasına yaranmak için bir adım bile atmam” olsun. Bunun ispatı da Kur’an ve Sünnetten bir adım bile ayrılamamandır. Unutma, yaranamazsın, ama yine de yaparsın, ama yine unutma ki sen kazanırsın. Sağlıcakla kalasın. O’na emanet olasın.
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

100 askere sahip çıkamayıp ölüme gönderen şerefsizlerden kardeşlerine sahip çıkıp dünyaya türkiye ve türkler burda deirten t.c. devletine. Allahım c.c. sana şükürler olsun
  • 6 Yıl Önce

Zeynep

Andersen den masallar
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23