• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistinli önderler Akit’e konuştu: Kudüs düşerse bütün mabedlerimiz düşer

Kukla Arap yönetimlerinin İsrail ile anlaşarak Filistin’i peşkeş çeken politikaları ile ilgili Akit’e konuşan Filistinli Musa Hicazi, “Eğer Kudüs düşerse Müslümanların bütün mabedleri düşer” dedi. Eski Mescid-i Aksa İmamı Şeyh İkrime Sabri de, “Mescid-i Aksa, Kâbe ve Ayasofya Camii’nin hizmetkarlığını yapan Türk milletine bir defa daha görev düşüyor” çağrısında bulundu.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Xxxx

Yorumcu ya asıl sen İĞRENÇ burnunu sokma 
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

Yorumcu Firfirmisin,nesin, Yalanlarınla. boğul 
  • 4 Yıl Önce

gurbetci Abdullah

Firfir denen arkadas, Minarelerden dua akunmaz, Ezan okunur, bu biiir...Sen sabah ne yedin banada söyle bende mutlu olayim, bu da ikiiii.
  • 4 Yıl Önce

345

türkiye kimdirde müslüman ülkelerin lideri olsun irandaki 50 milyon türkün savaşa maruz kalmaması için güvenliğini geleceğini irandaki türk soydaşlarınızı çıkarııp diğer türk ülkelerine göndermediğiniz halde türkiye kimdirde kudüsü düşünsün
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

firfır denen ...Türkiyeye çamur atma mescidi aksaya giren müdlümanları değil askerleriniz siyonist zibidiler bile şehid ediyor sen ne özhürlüğünden bahsediyorsun Bu Ülkede hiç bir öüslüman karşı dine saygısızlık etme edemez çünkü Allah kuranı kerimde yasaklamıştır eğer saygısızlık edip milleti kışkırtan varsa onlarda sizin beslemelerlniz vatan hainleridir artık sizin büyük isrsil planınızı kimse yutmuyor bu ülkede şükürler olsun.Babasının kucağında vurulan Muhammedi unutmadık alçaklar.
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

yorumlarımda hep yazıyorum. siz virüsle uğraşırken arka planda yahudi malı götürüyor. kudüsü işgal etti. olay son sıralara düştü. korona gündeme oturdu. maksat belli küdüs işgalini unutturmak. BİLMİYORLARSA BURADAN ÖĞRENSİNLER BİLİM ADAMLARINA DUYURULUR ; yahu yeter bıktık bu korona haberlerinden. önümüze her geldiğinde aksırık öksürük tıksırık nöbetlerine giriyorum. korona bana ben geldim diyor. bıktık illallah yeter yahu. Korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. çünkü grip enfeksiyonu demek vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. senede veya 2 senede bir muhakkak temizlik yapar. çaresi hastalık esnasında bol bol günde 5-6 su bardağı nane limon ıhlamur kaynatıp için. en az 8 gün sonra daha rahat pisliği atarsınız. bu yaşlılarda biraz daha ağır geçer. eğer insanlar grip yani korona olamazlarsa o pislik vücut içinde birikir ya kanser yapar ya başka bir hastalık yapar. yani koronasız grip enfeksiyonsuz yaşam yoktur.
  • 4 Yıl Önce

gurbetci Abdullah

Istanbul düserse Mescidi Aksa düser, Mekke, Mediene düser; Istanbul düs me ye cek!
  • 4 Yıl Önce

Firfir

Nasıl olurda bir çook müslüman devlet bu Filidtin yalanını anladılar.Anlamayan bir Türkiye kaldı. O da anlıyorda, amma işine gelmiyor. Bu konuyu iç problerini halkından saklamak maksadı ile propaganda mazemesi olarak kulaniyor. Yoksa, Türkiye nispetten, bütün dinlerin serbestce ibadet eden devlet essasen Israildir. Butun şehirlerde minarelerden muazzin bagıra baĝıra duasını serbestçe yapabiliyor. Hadi göster bakalım, herhangi bir yahudi ve hristiyan, dini semboleri ile ,Türkiyenin hangi şehrinde serbestce dolaşabilir. Ondan dolayı başka devletlerin iç işlerine igrenc burnunuzu sokmadan evvel kendi kamburlarınızı iyice gözden geçirin.
  • 4 Yıl Önce

Vahap kalyoncu

Türkiyedekiler hariç zaten bütün mabedlerimiz çoktaan düştü,Ulvi rumuzlu kardeşim her şeyi çok güzel özetlemiş zaten.ancak bütün bu musibetlerden birlik beraberlik ve kardeşlik artarsa kurtuluruz vesselam.
  • 4 Yıl Önce

Dürüst

Şu ZAYED i GEBERTEN yok mu. Zayed i GEBERTİN.Katili , yetim bıraktı öksüz bıraktı evlatsiz bırakti organ mafyası ve çocukları satmış. YA bunu. insanlar okumuyorlar mı? Duymuyorlar mı? HALKI MAL mı, öküz mü hayvan mı.? Siyonist Yahudi ye hizmet ediyor. ALLAH sız ZAYED GEBERSİN
  • 4 Yıl Önce

Attila

Filistin ihanetleri Filistin'e neden yardım edelim? Gelini z de Filistinin, Türklere ihanet listesine göz atalım. Filistini ilk ihaneti; 1. Dünya savaşında olmuştur. 1. DÜNYA SAVAŞINDA, Filistin cebhesinde, Atatürk'ün yönettiği orduya; karadan filistinliler, havadan da İngilizler saldırıyordu. Atatürk nefes alamaz hale geldi. 4. Ordunun da iletişim hatlarını ingilizler ve filistinliler yok edince, Atatürk sadece 7. Orduyu geri çekebildi Suriye' de de ingilizlere karşı, sert süngü savaşı verdi ve İnglizleri püskürttü. Böylece Güney sınırı oluşmuş oldu. Fakat Atatürk, ilk baştan Filistin cebhesinde geçmek istiyordu. Fakat Enver Paşa kabul etmedi ve Filistini, Cemal paşa gibi yeteneksiz adamın eline verdiler. Ordu tükenince ve tek mermisi kalmayınca;Atatürk ölsün diye Filistine diye zoraki bir ani emirle gönderdiler. Fakat Atatürk, orduyu ezdirmeden başarı bir şekilde geri çekti ve bu ordu, milli mücadelede etkin şekilde kullanıldı. Zaten halk, bizi istemiyorsa; orada durma hakkımız da olamazdı elbet. Filistin halkı da bizi istemiyordu.. Daha sonra Filistin, Ermenileri ve Çinlileri destekledi. Hatda Mahmut Abbas'ın Doğu Türkistan konusunda Çinlileri, Yaser Arafatın da Emenileri destekleyen sözleri var. Hat da Qarabağ ordusunda, ermeni safında çok sayıda, paralı Filistinli asker savaşıyordu. Şimdi Filistin yalamaları diyecek ki; İktidar hainse, halkın suçu ne? Ben de şunu söyleyeyim ;Mahmut Abbas, halkının %62 sinin OYUNU aldı. Yani Mahmut Abbas; filistin halkının, görüşünü yansıtıyor. Türkiye'nin tek dostları; Azerbaycan ve Pakistan. Başka da yok...
  • 4 Yıl Önce

Ulvi

Kudüs zaten işbirlikçi arap yönetimleri yüzünden düştü düşecek belkide çok geç.Tabuta son çiviyide çakmak için önce TÜrkiyeyi düşürmeye çalışıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

S3 Mini

Hadi ulan oradan, kalkıp KKTC'yi bile tanımayıp her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapacak, sonra eteğiniz sıkışınca da ağlayacaksınız. Türkiye bütçesinden size akan her kuruş hakkım olduğu kadarıyla haram olsun. Neyiniz kardeş sizin, kaviminizden kardeş çıktığı görülmüş mü ? Nereniz düşerse düşsün, bize ne.
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Türkiye ne yapsın hangi birine yetsin diğer müslüman ülkeler ya satılmış yada uyuyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Saban

Siz zamaninda topraklarımızı yahudilere satarken biz nablusu degil osmanliyi kaybettik keske bizimle olup savassaydiniz binlerce askerimiz filistini savunurken sehit oldu binlerce askerimiz ingiliz elinde esir kaldi esir askerlerimizi ingilizler yillar sonra kimyasal havuzlardan gecirip gözleri kor vaziyette teslim ettiler keske arap halki olarak islamiyetin son temsilcisi osmanliya destek olsaydiniz
  • 4 Yıl Önce

Güney Doğulu

Türkiye sihirbaz değil. Turkiye ile birlik olunmalı. Sizi soyunuzdaki Arap Devletleri bebek katili işgalci ırkçı siyonist emperyalist Israil ile birlik imzaları atıyor. Filistinliler bile kendileri birlik içinde değil. Sizin birliğiniz beraberliğiniz olmadan Türkiye ancak uluslar arası alanda bazı itirazlar edebilir, ama orada Cihad bayrağı açması çok zor. Önce Allah'a sonra kendi birliğinize ve sonrada kardeş ülkelere güvenebilirsiniz...
  • 4 Yıl Önce

hizipsavar

israil kaçınılmaz sona doğru hızla ilerliyor. kudüsü ne kadar kaşırsa o kadar müslümanları birleştiriyor.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23